Matei oferă rechizite școlare pentru peste 5.000 de elevi din Năvodari

456
Matei oferă rechizite școlare pentru peste 5.000 de elevi din Năvodari - nicolaematei1328820415-1347485067.jpg
Ca în fiecare an, liderul administrației locale Năvodari, Nicolae Matei, va oferi rechizite școlare elevilor din localitate de toate vârstele, inclusiv micuților care merg la grădiniță și adolescenților ce studiază la Grupul Școlar Lazăr Edeleanu. 


Potrivit unui comunicat din partea departamentului de presă al Primăriei Năvodari, pentru acțiunea "Ghiozdanul 2012-2013" s-a înregistrat un număr total de 5.029 de elevi. Valoarea unui ghiozdan este 80 de lei pentru clasele I-IV, 75 de lei pentru clasele V-VIII, 80 de lei pentru elevii liceului "Lazar Edeleanu" și 36,1 lei pentru grădinițe.

Copiii din clasele I-IV vor primi un ghiozdan, 10 caiete de matematică A5, 10 caiete dictando A5, un penar echipat cu: creion negru, culori, pix albastru, pix roșu, creion mecanic, linie, 2 raportoare cu rezerve, o ascuțitoare, o radieră.

Pentru clasele V-VIII pachetele din partea primăriei conțin un ghiozdan, cinci caiete matematică, cinci caiete dictando, două creioane negre, două pixuri albastre, o trusă de geometrie, acuarele și pastă corectoare.

În ceea ce-i privește pe elevii de liceu, aceștia vor primi o mapă, cinci caiete matematică A4, cinci caiete română A4, două pixuri cu gel, un clipboard și două creioane negre.

Pentru copiii care merg la grădiniță, primăria va oferi un rucsac, culori, plastilină, o carte de colorat, un set de carioci, un penar, un creion, un tub de lipici,o radieră și o ascuțitoare. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7281 secunde