Marius Bodea demisionează din PNL, în semn de protest

438
Marius Bodea demisionează din PNL, în semn de protest - ddd-1583609362.jpg
Deputatul Marius Bodea a anunțat, sâmbătă, că demisionează din PNL, în semn de protest față de decizia Biroului Permanent Județean (BPJ) al PNL Iași de a aproba candidatura lui Mihai Chirica la funcția de primar, potrivit Agerpres. Bodea, care deținea și funcția de președinte al organizației municipale a PNL, a scris sâmbătă, pe Facebook, că decizia BPJ "este o mare palmă dată liberalilor, votanților acestui partid și a simpatizanților deopotrivă".

"După 22 de ani de apartenență la PNL, singurul partid politic în care am activat, în care m-am implicat și când partidul se zbătea la 7-8 la sută și nu găseam cui să îi dau bună ziua în sediul din Iași, fiind incontestabil unul dintre membrii asumați ai PNL Iași, cu rezultate politice și profesionale importante, aleg să îmi dau demisia din ceea ce a devenit astăzi organizația PNL Iași. Nu mă voi înscrie în nici un alt partid, nu am acceptat nici o ofertă călduță pentru consolare, rămân dedicat Iașului și ieșenilor pe care i-am reprezentat cu onestitate și nu le voi tranzacționa încrederea lor în mine", se arată în postare.

Marius Bodea apreciază că PNL, un partid istoric, a ajuns "îngenuncheat în fața unui pesedist rapace, așa cum este Mihai Chirica". "Această decizie este, în esență, o declarație de dragoste pentru PSD din partea șefilor PNL și o recunoaștere a competenței acestui partid și a liderilor săi, după ce decenii la rând i-am criticat, și care ne acoperă cu un strat gros de rușine, ce în final ni se va fi dovedit fatal. Domnul Chirica este exponentul a tot ceea ce detestăm noi mai mult la pesediști: amoralitatea, incompetența, abuzul și sfidarea", a mai scris parlamentarul.

BPJ al PNL Iași a aprobat, sâmbătă, candidatura lui Mihai Chirica la funcția de primar al municipiului Iași, precum și candidatura ministrului interimar al Mediului, Costel Alexe, pentru funcția de președinte al Consiliului Județean. Cele două candidaturi mai trebuie să fie validate în Biroul Politic Național al PNL.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5711 secunde