Marian Vanghelie rămâne în arest preventiv!

169
3
Marian Vanghelie rămâne în arest preventiv! - marianvanghelie-1430376552.jpg
Înalta Curte de Casație și Justiție a decis ca primarul suspendat al sectorului 5, Marian Vanghelie, să rămână în arest preventiv.
Instanța supremă a respins cererea lui Marian Vanghelie de înlocuire a arestării preventive. Decizia nu este definitivă și poate fi contestată.


Vanghelie a fost arestat preventiv pe 14 martie, într-un dosar în care este acuzat de DNA de abuz în serviciu, luare de mită și spălare de bani.


"În perioada 2007 — prezent, inculpatul Vanghelie, în schimbul unor foloase materiale, a ajutat un om de afaceri să obțină, pentru societățile pe care acesta din urmă le controlează, acordarea a numeroase contracte de lucrări publice, contracte în valoare totală de aproximativ 2 miliarde de lei (noi). Pentru atribuirea și plata contractelor de execuție de lucrări publice inculpatul Vanghelie Marian-Daniel a perceput un 'comision' de aproximativ 20% din valoarea contractelor încheiate între Primăria Sectorului 5 și instituții din subordinea acesteia, pe de o parte, și societățile controlate de către omul de afaceri, pe de altă parte", susține DNA, citată de realitatea.net.




Comentează știrea

ismail erdin/ belgia
30 aprilie 2015
sunt romi necunoscuti !

Din puctul meu de vedere si opinie marian vanghelie nu are studi andeplinite ca la carte / de ce zic asta sunt multi romi si romani si minoritar care iau diplome pe spaga de la universitati particulare ! Cum se urmeaza o ancheta daca diploma e cu spaga . de bine observat pas cu litera .1 foaia matricola clasele 1 - 8 generala .2 diploma pentru complementara este eliberata de un examen scris si practic pe durata anului adeverinta sau contract precum ca a fost ucenic an fuctie de meserie.3 complementara tot asa atest precum ca adat examen de atmitere , diploma avsolviri cu examen luoat scris practica pe foaie cu subiecte si adeverinta sau contrac ca practicant la diverse firme .4 pentru liceu examen de capacitate proba scrisa extemporal subiecte ,diploma de absolvire an sotita de examen scris si practic extemporal cu subiecte si adeverinta sau contrac drept ca practicant de la firma .5 pentru seral examenele an scris an sotit de diplome pentru post liceala ,dupa post liceal diploma ansotit de extemporal scris si practic tot cu adeverinta sau contract ca practicant de la firme sau instititi .6 facultate diploma an sotita de examemnul de capacitate cu examenul baclaureat pentru facultate dupa facultate extempora an scris si practica an sotit de contract ca practicant an fuctie de meserie de la istituti - pentru & originalitate dupa opinia mea si replica / eu cred pe viitor pentru noile diplome sa fie scrise pe spate 1 .ca a urmat scoala generala clasele 1-8 scrisa pe diploma de complementara ansotit de practica si firma unde a desfasurat .2 pentru complementara scris pe spate scoala generala examenul de atmitere ca practicant si firma unde a practicat .3 liceu scris pe soate scoala generala ezamenul da capacitate si practica unde a desfasurat firma sau institutie .4 pentru cei care au terminat profesionala normala sau speciala sau arte si meseri sa fie an sotita diploma de liceu cu examenul de la seral tot cu clasele generale si practica si firma sau institutie .5 pentru facultate sa fie scrisa pe spate scoala generala ,examenul de atmitere examenul de seral examenul de capacitate examenul de bacalaureat an sotit de contractele ca practicant la firme sau ansotite .diploma separata an proba si scris .adeverinta separata an cerintele dupa complementara,profesionala ,liceu,seral ,postliceal,si facultate .1 diploma 2 adeverinta cu cerite dupa asolvire 3adeverinta durata anilor de scoala precum a urmat an fuctie de ce urmeaza de sub liniat . & si uite asa se cunoaste o adevarata diploma oficiala si un drept cetatean solidar -tema pentru ministru educatie si cercetari .comentator prezentator erdin ismail

ismail erdin/ belgia
30 aprilie 2015
tema pentru ?!

As dori o tema pentru noile diplome din anul 2016 catre ministerul educatiei si cercetari a romaniei . ca diplomele si certificatele sa fie eliberate adeverinta de atest precum ca a urmat scoala generala clasele 1-8 .an sotit complementara , adeverinta practicant ca a urmat la fima dupa meserie .profesionala , examen de atmitere adeverinta ca practicant dupa meserie la firma desfasurata .liceu , examen de atmitere si examen seral si adeverinta ca practicat la firma an fuctie de meseria alesa .liceu , examen de capacitate ansotit de examen de atmitere si seral si adeverinta ca practicant la firma desfasurata.postliceal , examen admitere , seral , capacitate dupa caz si adeverinta practicant precum ca adesfasural la firma sau institutie ca practicant .facultate an sotit examen admitere , seral ,capacitate , postliceal , si bac dupa trapta si adeverinta ca practicant ca adesfasurat la firma sau institutie . repet de sub liniat -------- sa se elibereze an sotite de diploma si certificat ----- adeverinta de atest de la scoala generala complementara profesionala seral liceu postliceal facultate an fuctie de examenele luoate pe trepte cu obligatoriu adeverinta sau contract ca practicant la firma sau institutie precum ca adesfasurat pe parcusul anilor sc. Practicant .& asa e original o diploma an sotit de certificat si ansotit de adeverinta de atest cu toti ani trecuti de scoala separat multumesc de antelegere si sper doamna carmen mocanu cu drag sa va ispirati du pa opinie si replica , comentator prezentator erdin ismail fost elev casa copilului agigea / centru de plasament "delfinul " agigea cu scoala terminata sc.profesionala nr .17 ct .

ismail erdin/ belgia
30 aprilie 2015
an drept cu parlamentari a romaniei (?!)

De ce am comentat la subiectele cele 2 cu regret ! Pentru ca nu ,nu mai eu si alti din cat din sc.de unde profin si din judet si din alte judete si peste hotare sa ne trezim cu diplomele vandute ! Ex.uitate prin trasee prin firme prin istituti prin centre de xerox sau chiar lasate la filiale organizati asociati sa le las pentru anscriere ca membru sau voluntariat sau angajat pentru capiere sau copletare formular sun uni care au interese lasale si vi maine ce e drep ca originalele nu se da dar la graba sau ca nu ai gasi peste drum xerox sau de vb .amplanzita si cu ancredere le lasi ! "Si ute asa se fac pierdute zis "si vandute drept & originale an locuite cu poza ! .sunt o traime care nare Sc.deloc si se vad cu foaie matricola clasele 1-8 care pe parcur anvata sa scrie si sa citeasca .ancepand de la foaia matricola pan la diplome de facultate ba chiar si diplome obtinute prin cursuri de calificare cu plata sau program phare sunt vandute la altii care nau urmat scoala an fuctie de rezultatul examenului sau a urmari treptei ex: profesionala ,seral,liceu,posliceal ,facultate .ba chiar si licentele sunt vandute la alti si uite asa se fac "zis si facut am a cu carnet de conducere , meserias cu diploma de zidar ,secretar ,asistent medical , consilier juridic , avocat cu lincenta , sau deputat ! .nu conteaza ca roman sau minoritar ba chiar si studeti emigrant se pot folosi de aceste manevre am diploma si mai urmez sunt cetatean roman ! Sun printre noi cetateni de origine romana sau minoritara ,sun uni cu cetatenie originala din alta tara cu dupla cetatenie cu diplome si lincente cumparate care de fapt ne conduc pe noi de sus parlament , instituti , patroni , sau chiar colegul de munca , daca aceste ---- acte se elibereaza ---- foaie matricola ---- diploma --- certificat ---- adeverinta de atest perecum a terminat ani de scoala , an scris si durata ani de scoala practica la firma sau an istituti si de recunoastere originala ------- sa fie scris an parte pe diploma indiferent cu plata sau fara plata sau diploma de merit , certificate indiferent plata ne plata sau merit , adeverinta atest durata anilor de la - a la - z cu plata sau fara atentie ---------C N P .CARE ESTE SCRIS PE BULETIN DE INDETITATE SA FIE CORESPUNZATOR AN SCRIS PE DIPLOME ,CERTIFICATE ,LINCENTE ,SI MAI ALES ADEVERINTA ATEST DURATA ANILOR FRECVENTATI CU PRACTICA ANTRO FIRMA SAU O INSTITUTIE ,PUS STAMPILA CIF .asa vom trai antro lume recunoscuta muncitoare si serioasa cu terminarea anilor de scoala an spre binele nostru si a viitorului , fara coruptie ... Cine stie comisia europeana viitoru dictactor a europei spre o lume libere si serioasa ??? Peste 5 ani vom purta uniforma stelutele europei ochi an steua polara simbolul europei

Articole pe aceeași temă

Joi, 02 Aprilie 2015
Stire din Eveniment : DARIUS VÂLCOV, ARESTAT
Vineri, 27 Martie 2015
Stire din Eveniment : RĂMÂNE ÎN AREST!
Pagina a fost generata in 1.0954 secunde