Maria Stavrositu, susținută de Sever Voinescu de la PDL

1055
2
Maria Stavrositu, susținută de Sever Voinescu de la PDL - mariastavrositu22-1354796965.jpg

Vicepreședintele PDL, deputatul Sever Voinescu, și-a exprimat pe pagina de Facebook, susținerea sa pentru Maria Stavrositu, care candidează la alegerile de duminică pentru un post de senator. 


"Deși nu mai candidez în această iarnă, emoții am. Candidează, în multe locuri din țară, prieteni de-ai mei și vreau foarte mult să câștige. Sunt, toți, oameni de mare calitate, oameni de care au nevoie comunitățile unde candidează, dar și Parlamentul României. Dacă aveți pe buletinele de vot unul din următoarele nume, votați-l! Nu doar că nu o să vă pară rău, dar veți face țării acesteia un mare bine. Nu sunt vorbe mari, credeți-mă. Nu vreau să fiu patetic, asum o anume doză de subiectivism (îmi sunt prieteni și mă leagă ceva ce depășește politica de fiecare în parte), dar știu că un Parlament cu oamenii aceștia este mult mai bun pentru fiecare dintre noi decât un Parlament fără ei", a scris Sever Voinescu pe pagina personală de Facebook. În continuare, el a făcut publică lista cu cele șase persoane pentru care își dă "girul politic", printre aceștia aflându-se și Maria Stavrositu de la Constanța.


Reamintim că, zilele trecute și europarlamentarul PDL Sebastian Bodu a susținut că va vota la alegerile parlamentare cu Maria Stavrositu, candidat în Colegiul uninominal 4 Senat din județul Constanța.


Maria Stavrositu a devenit deputat în anul 2008 din partea PDL. În urma unor jocuri de culise, cu câteva zile înainte de începerea campaniei electorale, ei nu i s-a mai aprobat o nouă candidatură. Dornică să-și ducă proiectele mai departe, Maria Stavrositu candidează pentru un nou mandat, de această dată, de senator, din partea PP-DD.


Comentează știrea

roberts
6 decembrie 2012
Vai de el

A ajuns sa voteze cu PPDD! Va dați seama ce oameni de doi lei si ce partid de doi bani,PDL ul asta! Sa mă zica cineva ca PPDD n-i tot un PDL!

rina
6 decembrie 2012
Huoooo

Doar daca iesea Basescu si imi spunea ca o sustine pe asta ma convingea. Faptul ca a primit un sut in fund de la PDL spune multe despre ea. O mahalagioaica care se crede cea mai frumoasa si cea mai desteapta.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3523 secunde