Marcel Ciolacu: „Vreţi să ne dăm foc în faţa Parlamentului?”

241
Marcel Ciolacu: „Vreţi să ne dăm foc în faţa Parlamentului?” - ciolacuraspuns-1616436449.jpg

Articole de la același autor

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a fost întrebat duminică, într-o conferinţă de presă organizată la Târgovişte, dacă are sentimentul că PSD mimează Opoziţia, el răspunzând că formaţiunea politică pe care o conduce este în minoritate în Parlament.

Ciolacu a adăugat că nu are înclinaţii spre gesturi extreme.

„Pe dumneavoastră nu vă încearcă sentimentul că PSD mimează Opoziția la momentul actual?”, a fost întrebat Ciolacu de către un jurnalist.

„În primul rând nu aş vrea să îmi dau cu părerea. Aş vrea să iau lucrurile concrete şi le discut cu colegii mei, unde iau deciziile. Ce înseamnă a mima Opoziţia?! În acest moment, PSD este în minoritate în Parlament. Există anumite lucruri democratice pe care putem să le facem sau nu putem să le facem. Momentan am avut discuţii pe buget, folosim toate atacurile, atât în Parlament, cât şi în afara Parlamentului. Nu îmi cereţi să vorbesc despre asta. Doriţi vreo bătaie în Parlament? Sau, nu ştiu, vreţi să ne dăm foc cu benzină în faţa Parlamentului? Nu am înclinaţii către aşa ceva. Îmi cer scuze”, a fost răspunsul dat de președintele PSD. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0222 secunde