Marcel Ciolacu: „ Suntem pregătiţi să batem PNL în alegerile parlamentare”

442
Marcel Ciolacu: „ Suntem pregătiţi să batem PNL în alegerile parlamentare” - marcelciolacu12-1601661999.jpg

Articole de la același autor

PSD va bate din nou PNL în alegerile parlamentare, a afirmat, vineri, preşedintele PSD, Marcel Ciolacu. Potrivit acestuia, PNL a dus traseismul pe cele mai înalte culmi, acesta fiind exemplul suprem al politicii retrograde liberale.

„Noi suntem pregătiţi şi vom bate din nou PNL în alegerile parlamentare, cu toată campania făcută direct de la Cotroceni! Însă, dacă situaţia medicală se va agrava - aşa cum atrag atenţia toţi specialiştii din domeniu -, vă spun clar: nu vom ezita nicio secundă în a alege viaţa oamenilor şi nu diurnele şi deplasările atât de dragi preşedintelui Iohannis şi partidului său! Vieţile oamenilor nu pot fi tranzacţionate pentru voturi!”, a scris liderul PSD pe Facebook.

„Traseismul este exemplul suprem al politicii retrograde, domnule Orban! Iar la PNL aţi dus traseismul pe cele mai înalte culmi! Da, Parlamentul actual nu mai exprimă voinţa electoratului pentru că voi, peneliştii, aţi folosit banii publici pentru a cumpăra zeci şi zeci de parlamentari ca să vă menţineţi la putere şi mufaţi la resursele ţării!”, a mai scris Ciolacu. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.342 secunde