Marcel Ciolacu: Sistemul medical românesc este adus în pragul colapsului

177
Marcel Ciolacu: Sistemul medical românesc este adus în pragul colapsului - cioalcu72432100-1606062349.jpg
Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că sistemul medical românesc este adus în pragul colapsului din cauza eşecului actualei puteri în lupta cu pandemia de COVID-19.


''10.000 de morţi din cauza infectării - acesta este bilanţul îngrozitor al guvernării Iohannis-Orban! Iar situaţia devine tot mai disperată! Sistemul medical românesc este adus în pragul colapsului din cauza eşecului actualei puteri în lupta cu pandemia.
Spitalele se prăbuşesc pur şi simplu sub presiunea valului uriaş de internări, instalaţiile electrice cedează din cauza suprasolicitării. Sâmbăta trecută, la Neamţ. Astăzi la Cluj, într-un spital vechi, administrat de Ministerul Sănătăţii, doar Dumnezeu a făcut să nu se întâmple o nouă tragedie!'', a scris Ciolacu pe Facebook.


El îi acuză pe ministrul Sănătăţii, dar şi pe premierul Orban de nepăsare.


''Dar nici Tătaru, nici Orban nu îşi asumă vreo răspundere, deşi i-am atenţionat că asemenea drame pot apărea zilnic, în orice spital al ţării. Nu le pasă! Cred că dacă dau amenzi şi pasează responsabilitatea pe umerii medicilor şi ai autorităţilor locale îşi păstrează imaginea imaculată! Din cauza alegerilor, nu mai au nici suflet, nici raţiune!'', a spus Ciolacu.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8671 secunde