X

Marcel Ciolacu: „Singura soluţie este să facem alianţă cu PNL”

358
1
Marcel Ciolacu: „Singura soluţie este să facem alianţă cu PNL” - ciolacualianta-1636126729.jpg
Președintele PSD Marcel Ciolacu a declarat, vineri, în cadrul unui eveniment dedicat IMM-urilor, că singura soluție politică este realizarea unei alianțe cu Partidul Național Liberal. Liderul PSD spune că își asumă acest proiect și că a fost depășit momentul în care a făcut socotelile de sondaje, de procente, de poziționări.

„Ieri (n.r. joi), ca și reprezentat al PSD, am avut prima întâlnire cu domnul Cîțu, președintele PNL. Sunt ferm convins, din acest moment, atât eu, cât și colegul meu domnul Cîțu vom fi sub un asediu al unor oameni care au alte priorități, al celor care vor încerca să ne demonstreze că direcția în care am plecat nu e cea corectă. Fiecare dintre noi știm ce am greșit. Îmi pare rău, cu adevărat voi ați greșit mai mult fiindcă ați fost la putere”, spune Ciolacu.

„Eu vreau să vă asigur de buna mea credință și după discuția de ieri (n.r. joi) vă spun că am depășit momentul în care am făcut socotelile de sondaje, de procente, de poziționări. Eu consider că în acest moment de răscruce al României, nu avem altă soluție politică. Dacă vom continua războiul dintre cele două partide mari la anul în martie vom vorbi de o nouă criză politică, de alegeri anticipate și să nu credeți că cei care vor să stăpânească această țară prin dezbinarea românilor se vor opri aici. Îmi asum acest proiect, sper să reușim să îl realizăm, dar categoric în acest proiect eu nu mă voi angrena decât cu partenerii sociali într-un mod activ”, a declarat liderul PSD. Comentează știrea

Dorel
7 noiembrie 2021
Alianțe

Uite popa, nu e popa ! Când cu nemții, când cu rușii ! Curvvve de români !

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8505 secunde