Marcel Ciolacu: „România a ajuns captivă unei găşti de iresponsabili”

205
Marcel Ciolacu: „România a ajuns captivă unei găşti de iresponsabili” - ciolacuciolos-1634234714.jpg
„Dacian Cioloş a fost desemnat în batjocură candidat pentru funcţia de premier”, susține Marcel Ciolacu. Într-o postare pe Facebook, liderul PSD cere președintelui Iohannis, pe care îl numește „rupt de realitate” să coboare printre români, să le vadă suferinţa și să ia o decizie corectă, aceea a unui Guvern de specialişti apolitici, care să gestioneze pandemia şi economia, până la organizarea alegerilor anticipate.

„România a ajuns captivă unei găşti de iresponsabili, preocupaţi doar de funcţii, bani şi satisfacerea orgoliilor politice! Niciodată, în istoria modernă a României ruptura dintre cei care conduc ţara şi populaţie nu a fost atât de mare. Desemnarea, în batjocură, a lui Cioloş când românii nu mai au loc - nu doar în spitale, dar şi în cimitire - arată cât de rupt de realitate, cât de cinic şi cât de lipsit de responsabilitate este Iohannis”, a scris Ciolacu, pe Facebook.

Preşedintele PSD a amintit că aproape 400 de români mor pe zi, după ce, în urmă cu trei luni, Iohannis spunea că a rezolvat pandemia.

„Dacă astăzi preşedintele ar fi faţă în faţă cu o familie care şi-a pierdut un bunic, o mamă sau un copil, oare ce le-ar spune? Tot că a învins pandemia?! E prea mult! Cred că a venit momentul ca Iohannis să coboare printre români, să le vadă suferinţa, să le vadă lacrimile şi, măcar în ultimul ceas, să ia o decizie corectă. Un Guvern de specialişti apolitici, care să gestioneze pandemia şi economia, până la organizarea alegerilor anticipate! După atâta distrugere, e momentul să se apuce şi să construiască! Datoria preşedintelui este să găsească soluţii pentru problemele românilor: epidemia şi veniturile care scad dramatic”, a mai spus președintele PSD.Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.8099 secunde