Marcel Ciolacu: Ne vom întoarce în 2021 să zdrobim definitiv coaliţia pierzătorilor

352
Marcel Ciolacu: Ne vom întoarce în 2021 să zdrobim definitiv coaliţia pierzătorilor - a0u6lf7a-1609436413.jpg
Preşedintele Partidului Social Democrat (PSD), Marcel Ciolacu, afirmă, într-un mesaj transmis joi pe facebook, că 2020 a fost un an teribil, iar 2021 se anunţă un an al austerităţii, el adăugând că în anul care urmează social-democraţii se vor întoarce alături de români pentru "a zdrobi definitiv" coaliţia de dreapta care a preluat guvernarea, potrivit Agerpres.


"Au vrut să subjuge România în 2020. Au vrut să deţină controlul total. Şi pentru asta au fost în stare să meargă până acolo încât să se joace clandestin cu vieţile voastre, pentru că n-au avut alt răspuns pentru a stopa pandemia. Nu i-aţi lăsat. Românii sunt adevăraţii eroi ai acestui an! Voi !!! Voi sunteţi cei care aţi găsit soluţii, atunci când statul v-a lăsat pe cont propriu! Iar apoi le-aţi demonstrat prin vot că sunteţi mai puternici ca ei. De aceea, cea mai bună lecţie a acestui an este că fiecare dintre noi poate face diferenţa şi toţi ar trebui să încercăm să schimbăm lucrurile care nu ne convin", spune liderul PSD.


El susţine că 2021 va fi un al austerităţii, "un an extrem de greu pentru milioane de familii" şi de aceea îi îndeamnă pe români să se ridice şi să îşi facă din nou auzită vocea.


"2020 a fost un an teribil. Iar 2021 se anunţă un an al austerităţii, un an extrem de greu pentru milioane de familii! De aceea vă îndemn să vă ridicaţi, să vă implicaţi şi să vă faceţi auzită vocea din nou! Împreună, am reuşit să oprim tăvălugul dreptei în 2020. Tot împreună, ne vom întoarce în 2021 să zdrobim definitiv coaliţia pierzătorilor. Vom învinge acest virus perfid şi ne vom lua vieţile înapoi! Vom readuce prosperitatea, dreptatea şi speranţa! Împreună, schimbăm România în 2021!", a mai menţionat Marcel Ciolacu în mesajul său. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.2226 secunde