Video Marcel Ciolacu: Guvernul Cîţu a venit cu un buget al ruşinii, al austerităţii şi subdezvoltării

131
Marcel Ciolacu: Guvernul Cîţu a venit cu un buget al ruşinii, al austerităţii şi subdezvoltării - 1-1613132469.jpg

Articole recomandate

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat vineri că Guvernul Cîţu a propus un buget "al ruşinii, al austerităţii şi subdezvoltării" şi îi sfătuieşte pe guvernanţi să ia proiectul de buget elaborat de social-democraţi şi să vină cu el în Parlament, pentru "a opri dezastrul" în care vor afunda România.


"Aceiaşi bani, viziuni diferite! Guvernul Cîţu a venit cu un buget al ruşinii, al austerităţii şi subdezvoltării. Cu un buget negociat nu în funcţie de priorităţile României, ci în funcţie de cine a fost mai colţos în Coaliţie. Au făcut întocmai cum spunea Cîţu anul trecut: Sănătatea şi Educaţia nu sunt o prioritate, nu contează. Vedem acum că nici producătorii români nu contează. Nici firmele româneşti. Nici veniturile celor care muncesc sau care sunt acum la pensie! Tot ce contează a fost cine a băgat mai repede mâna în vistierie ca să îşi ia partea pentru a-şi hrăni clientela", a scris Ciolacu pe Facebook.


El a amintit că PSD a propus un proiect de buget în care, cu aceiaşi bani, a demonstrat că pot fi majorate veniturile salariaţilor şi alocaţiile pentru copii, poate fi crescut bugetul Sănătăţii pentru a combate cât mai rapid pandemia, la care se adaugă investiţia în educaţia copiilor.


"Pe scurt, exact cu aceiaşi bani, se poate proteja puterea de cumpărare a românilor, sprijini mediul de afaceri românesc şi se pot face investiţii în mari proiecte de infrastructură, pentru a reporni economia. Aceasta este diferenţa! Ei nu sunt în stare să ofere dezvoltare decât clientelei lor. Pentru restul, adică pentru marea majoritate a românilor, doar austeritate. Luaţi proiectul de buget elaborat de PSD! Veniţi cu el în Parlament! Încă puteţi opri dezastrul în care veţi afunda România", a mai scris Ciolacu.


Aceiași bani, viziuni diferite! Guvernul Cîțu a venit cu un buget al rușinii, al austerității și subdezvoltării. Cu un...

Publicată de Marcel Ciolacu pe Vineri, 12 februarie 2021

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8202 secunde