Marcel Ciolacu, despre guvernarea PNL: "Nu primește notă de trecere!"

250
Marcel Ciolacu, despre guvernarea PNL:

Articole de la același autor

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, ieri, că guvernarea PNL nu primește notă de trecere și a susținut că, dacă nu se vor dubla alocațiile și nu se vor mări pensiile, este un argument în plus pentru a fi depusă o moțiune de cenzură.

"Este un argument în plus că trebuie depusă o moțiune de cenzură. Dar, nu de dragul de a depune moțiune de cenzură, cu șanse reale să treacă și cu un program economic, în primul rând, pe termen scurt, până la alegeri, lucrăm la acest lucru. Fiindcă nu trebuie să dai jos un guvern sau să creezi în țară o criză și mai mare decât este, dintr-o ambiție politică. Trebuie să ieși și să arăți românilor ce dorești tu. Nivelul de trai este foarte lovit în acest moment, dacă nu mergi și pe zona de consum, menținând nivelul de trai, vei duce România total în prăpastie.

Guvernarea PNL nu are notă de trece până acum și mai ales e meschină, pentru că se laudă cu realizările autorităților locale, fără să facă măcar un simplu gest de bun-simț, să iasă și să recunoască acest lucru", a declarat Marcel Ciolacu, la TVR 1. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9812 secunde