Marcel Ciolacu, despre cât va mai sta Florin Cîțu la Palatul Victoria

Joi, 06 Mai 2021, 22:38
224
Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, afirmă că, în opinia sa, actualul Guvern va rezista în funcţie până vor ieşi românii cu furcile şi îi vor alunga. El consideră că, în mod categoric, românii vor ieşi în stradă pentru a îndepărta Executivul aflat în exerciţiu.Întrebat, în cadrul unei intervenţii telefonice la România TV, cât crede că va mai rezista actualul Guvern în funcţie, preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a răspuns: „Până vor ieşi românii cu furcile şi îi vor alunga”.


În acest context, Ciolacu a criticat decizia Executivului de a transforma Spitalul Foişor în unitate pentru patologia COVID, dar şi decizia actualei majorităţi politice din Parlament de a respinge, în Senat, constituirea unei comisii de anchetă cu privire la situaţia acestei unităţi medicale.


„Categoric, până la urmă lumea va ieşi în stradă şi îi va îndepărta”, a adăugat Marcel Ciolacu, scrie stiripesurse.ro.
Senatul a respins, în plenul de marţi, proiectul de hotărâre prin care grupul senatorilor AUR solicită înfiinţarea comisiei de anchetă referitoare la organizarea acţiunii de evacuare şi transfer al pacienţilor internaţi la Spitalul Clinic de Ortopedie, Traumatologie şi TBC Osteoarticular „Foişor”.

Pagina a fost generata in 0.4628 secunde