Marcel Ciolacu, despre amânarea alegerilor: Nu noi trebuie să luăm decizii, ci specialiştii

226
Marcel Ciolacu, despre amânarea alegerilor: Nu noi trebuie să luăm decizii, ci specialiştii - marcelciolacu-1603395477.jpg
O decizie în privinţa amânării alegerilor parlamentare trebuie să fie luată de către specialişti, nu de politicieni, a declarat joi preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, lider al PSD, potrivit Agerpres.


"Decizia preşedintelui o aşteptăm până pe data de 24 (octombrie - n.r.). Să vedem dacă retrimite această lege la Parlament sau o promulgă. În cazul în care preşedintele o promulgă, Parlamentul poate să nu amâne alegerile, stabileşte doar data alegerilor. (...) Eu consider că toate forţele politice, nu Ciolacu, nu PSD, toţi reprezentanţii liderilor politici cu reprezentare în Parlament trebuie să se strângă împreună cu primul-ministru. Normal ar fi fost să facă acest lucru preşedintele României şi să ia o decizie cum este mai bine, cu specialiştii lângă noi. Nu noi trebuie să luăm decizii, decizii trebuie să ia specialiştii. (...) Parlamentul e o tribună. În toate ţările din Europa prim-miniştrii vin la Parlament şi explică, îl folosesc ca pe o tribună atât pentru politiceni, cât şi pentru populaţie", a declarat Ciolacu la România TV.


Potrivit acestuia, trebuie să existe un pact între toate forţele politice.


"Trebuie să fie un pact între toate forţele politice, să oprim absolut orice comunicare pe pandemie, să stabilim o comunicare coerentă, să avem şi o informare. Eu nu am nicio informare oficială de la statul român în ceea ce priveşte pandemia. Totuşi, sunt preşedintele Camerei Deputaţilor", a menţionat Ciolacu.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.6699 secunde