Marcel Ciolacu: „Desemnarea lui Cioloş, un pas către alegerile anticipate”

103
Marcel Ciolacu: „Desemnarea lui Cioloş, un pas către alegerile anticipate” - ciolacuanticipate-1634059786.jpg
Întrebat dacă l-a surprins nominalizarea lui Dacian Cioloş pentru postul de premier, preşedintele PSD, Marcel Ciolacu a răspuns: „Nu mă mai surprinde nimic. Când refuzi desemnarea unui prim-ministru de către partidul care a câștigat alegerile, pe mine în acest moment, de la președintele României nu mă mai surprinde nimic”.

În ce privește consultările de luni, Ciolacu a spus că a discutat cu Klaus Iohannis despre crearea de majorități și stabilitate.

Întrebat dacă poate fi asigurată stabilitatea de Dacian Cioloș, președintele PSD a afirmat: „Păi poate există o înțelegere între PNL și USR, însă nominalizarea, dacă nu se formează o majoritate, reprezintă un pas către alegerile anticipate”.

Ciolacu a mai fost întrebat dacă Iohannis a încercat să afle dacă îl susține pe Cioloș pentru funcția de premier.

„Nu am astfel de intimități cu președintele, să vorbim despre domnul Cioloș. Cu domnul președinte vorbesc despre problemele României și despre PSD”, a răspuns Ciolacu.

Mai mult, acesta a negat că știa de scenariu încă de luni dimineață: „Nu știam. Eu nu sunt regizor și nu fac scenarii. Nici măcar producător”.Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4163 secunde