Marcel Ciolacu, de la PSD: "În acest moment, Guvernul este depășit"

267
Marcel Ciolacu, de la PSD:

Articole de la același autor

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a spus că ar fi adoptat măsuri mai dure pentru a preveni răspândirea noului coronavirus. Declarația a fost făcută la Digi24, după ce ministrul de Interne a anunțat Ordonanța militară numărul 2 din perioada stării de urgență.

"Cred că a contat și decizia politică, nu numai a specialiștilor. Este o diferență mare între recomandări și interzicerea circulației. Aș fi fost mai drastic, să vedem dacă România funcționează doar pe bază de recomandări. Eu aș fi lăsat politicul și aș fi permis ca specialiștii să-și impună punctul de vedere. Sunt convins că domnul Arafat și domnul Despescu și-ar fi dorit ca lucrurile să fie mult mai clare", a spus Marcel Ciolacu.

Liderul interimar al PSD a mai anunțat că va promova în Parlament cele două proiecte de lege pentru plafonarea prețului la medicamente și la alimentele de strictă necesitate și pentru scutirea de dobânzi și rate la bănci.

"În acest moment, Guvernul este depășit. Vom veni cu legi concrete în Parlament, nu populiste", a mai adăugat liderul PSD. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5418 secunde