Marcel Ciolacu: Dacă s-ar comasa alegerile, riscul de expunere al populației ar fi mult mai mic

132
Marcel Ciolacu: Dacă s-ar comasa alegerile, riscul de expunere al populației ar fi mult mai mic - cioalcu72432100-1599317617.jpg
Președintele Partidului Social Democrat (PSD), Marcel Ciolacu, a lansat, sâmbătă, ideea comasării alegerilor locale cu cele parlamentare, pe fondul epidemiei de coronavirus, potrivit Agerpres.


El a declarat, în cadrul unei vizite în comuna Șendriceni din județul Botoșani, că organizarea în comun a alegerilor ar face ca "riscul de expunere al populației să fie mult mai mic".


"Eu cred că, dacă s-ar comasa alegerile, riscul de expunere al populației ar fi mult mai mic. Normal ar trebui să fie o discuție provocată de către Guvern, nu de către Parlament, cu Parlamentul, transparent, fără nicio problemă, să vedem ce e mai bine pentru români, nu pentru PNL sau pentru președinte, cum vrea să își formeze viitorul guvern", a afirmat Ciolacu.


Liderul social-democrat a subliniat că alegerile locale pot fi "înghețate", arătând că stabilirea datei de 27 septembrie a fost făcută atunci "când lucrurile erau sub control", iar acum "avem cea mai mare mortalitate".


"Se poate, pentru că nu s-a împărțit niciun buletin de vot, nici nu s-au dat la tipărit. Rămân aceiași candidați. Se îngheață de unde este și se reia din același loc altă dată. Stabilirea datei a fost "făcută când lucrurile erau sub control. Între timp, mă uit și eu, avem cea mai mare mortalitate, ATI-ul este blocat, nu se știe ce se întâmplă cu școlile. Mult prea mult au întins lucrurile, nu iau hotărâri, se feresc, joacă numai în logica electorală șți ne vine nota de plată la toți", a adăugat președintele PSD.


Președintele PSD, Marcel Ciolacu, însoțit de președintele Consiliului Național al PSD, dar și de secretarul general al partidului, Paul Stănescu, au vizitat, sâmbătă după-amiază, școala din localitatea Șendriceni, reabilitată prin Programul Național de Dezvoltare Locală. Ulterior, liderii social-democrați au avut o întâlnire la Dorohoi cu primarii din Botoșani și cu conducerea organizației județene a PSD.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7692 secunde