Marcel Ciolacu, convins că PSD va câștiga alegerile prezidențiale din 2024

477
Marcel Ciolacu, convins că PSD va câștiga alegerile prezidențiale din 2024 - marcelciolacu1-1619293458.jpg
Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, se declară convins că PSD va câştiga alegerile prezidenţiale din anul 2024, el subliniind că este „foarte probabil” ca nu preşedintele PSD să fie candidatul pentru funcţia supremă în stat, după 20 de ani de eşecuri în care şefii de partid au fost candidaţii la preşedinţie. „Deci undeva nu funcţionează şi atuncea intri în teoria idiotului în care continui să faci acelaşi lucru dar aştepţi alt rezultat sau încerci să schimbi lucrurile”, afirmă Ciolacu.



„Am deschis în interiorul partidului o discuţie, trebuie să încercăm să învăţăm din întâmplările din trecut şi din greşelile celorlalţi. Şi dacă facem o analiză mai profund vedem că toţi cei care au candidat pentru cea mai înaltă funcţie în statul român din funcţia de preşedinte al PSD-ului nu au reuşit să câştige, în afară de domnul preşedinte Ion Iliescu. Cunoaştem cu toţii istoria şi cum a fost şi cum s-a intrat în turul doi şi cu cine. De acolo, se vor face 20 de ani cu toate aceste încercări”, a afirmat Ciolacu într-o emisiune difuzată sâmbătă seară, la Digi 24.


El subliniază că este „foarte probabil” ca la acel scrutin candidatul PSD să nu fie preşedintele partidului, pe considerentul că „nu poţi să ai dorinţa de avea alt scor sau alt efect folosind aceeaşi formulă”. „Important este că am luat decizia, importat este că partidul este încântat de acest lucru, înclin foarte mult spre faptul ca preşedintele partidului să nu fie şi candidatul. Radicalizezi în momentul în care eşti preşedintele unui partid, automat radicalizezi foarte mult”, consideră Ciolacu.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.503 secunde