Marcel Ciolacu: „Comisia Europeană este alertată că datoria publică va ajunge la 100% din PIB”

174
Marcel Ciolacu: „Comisia Europeană este alertată că datoria publică va ajunge la 100% din PIB” - ciolacuu-1610047814.jpg

Articole de la același autor

Comisia Europeană este alertată că datoria publică a României va ajunge la 100% din PIB şi confirmă că Guvernul Cîţu va fi obligat să ia măsuri de consolidare fiscală - adică austeritate, a susţinut, joi, printr-un mesaj publicat pe Facebook, preşedintele PSD, Marcel Ciolacu.

„Comisia Europeană confirmă tot ceea ce am avertizat din noiembrie 2019 încoace: guvernarea pe datorie care a explodat; zero măsuri pentru a stopa risipa banului public şi zero măsuri pentru creşterea colectării veniturilor la buget. Lipsa de viziune a PNL a condus la situaţia în care s-a cheltuit enorm faţă de veniturile încasate pentru a obţine cea mai mare cădere economică şi cea mai slabă revenire din UE!

Se confirmă că România, spre deosebire de celelalte ţări din UE, a cheltuit banii aiurea fără a veni cu un plan serios de stimulare şi revenire economică. Iar rezultatele sunt catastrofale. Guvernarea pe datorie, în ritm de 1.000 de euro pe secundă, duduie! Guvernul de dreapta amanetează ţara pe 30 de ani! Comisia Europeană este alertată că datoria publică va ajunge la 100% din PIB şi confirmă că Guvernul Cîţu va fi obligat să ia măsuri de consolidare fiscală - adică austeritate. De aceea, amână şi mai mult prezentarea bugetului, undeva în februarie, ceea ce înseamnă că ţara va avea buget abia în martie! Până atunci, zero investiţii”, a scris Ciolacu pe Facebook.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0019 secunde