Marcel Ciolacu, atacuri în serie la Florin Cîţu. „Ai adus frig, foame, sărăcie”

256
Marcel Ciolacu, atacuri în serie la Florin Cîţu. „Ai adus frig, foame, sărăcie” - ciolacucriticacitu-1634467006.jpg
Liderul PSD, Marcel Ciolacu, spune că Florin Cîțu afirmă cu o seninătate care ține de patologie, că românii vor simți la facturile din această iarnă creșterea economică.

„Frig, foame, sărăcie! Asta a reușit creșterea ta economică bolnăvicioasă, Florine! Premierul demis a dat un ultim (sper) spectacol al delirului politic! Afirmă, cu o seninătate care ține de patologie, că românii vor simți la facturile din această iarnă creșterea economică.

Reformele de dreapta ne-au adus înainte de Revoluție! Românii nu aveau atunci ce să cumpere, iar acum au de unde, dar nu și bani!

Și nu, nu mă refer la acei 1% cu venituri peste medie! Explică-le, Florine, cum a crescut economia ca o rachetă spre cer, celor 7 milioane de oameni aflați în risc de săracie și excluziune socială! Explică-le, Florine, cât sunt de fericiți și celor 120.000 români aruncați în deprivare materială severă în doar un an de guvernare! În loc să enervezi oamenii, stai cu privirea în pământ de rușine și nu te mai lăuda! Deja ai scufundat barca!


Oamenii vor să știe cum ieșim împreună din catastrofa sanitară!

Oamenii au nevoie de soluții acum! Economia o putem salva, viețile însă nu le putem recupera!”, a transmis, pe Facebook, Marcel Ciolacu.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4994 secunde