Manuela Mitrea și-a vizitat copiii "adoptați" din două centre de plasament

459
1
Manuela Mitrea și-a vizitat copiii
Candidatul Uniunii Social Liberale pentru Colegiul 8 la Camera Deputaților, Manuela Mitrea, s-a deplasat, ieri, la două centre de plasament din municipiul Constan-ța pentru a oferi micuților aflați aici un prilej de bucurie cu ocazia zilei de Sfântul Nicolae. Încărcată cu daruri, Manuela Mitrea i-a vizitat, în primă fază pe copiii de la Centrul de Plasament "Antonio", cu care are o relație specială de mai bine de cinci ani. Manuela Mitrea a explicat că, "i-a luat în grijă" pe micuții de aici, pentru că, de la prima vizită a simțit un atașament special față de aceștia. Înainte să le ofere cadourile de la Moș Nicolae, ea i-a întrebat pe micuți dacă, nu cumva, în urmă cu o seară, au primit vreo nuielușă în ghete. Sfioși, patru dintre ei au recunoscut că au fost cadorisiți cu câte un bețișor pentru că, pe parcursul anului, nu au fost prea cuminți. Totuși, Manuela Mitrea le-a dat și acestora câte o pungă mare, încărcată cu hăinuțe de iarnă, jucării, rechizite și dulciuri. 

Ulterior, deputatul PSD s-a deplasat la Centru de primire în regim de urgență "Aluniș", situat în cartierul Coiciu. Aici, peste 30 de copii au așteptat-o cu sufletul la gură, având pregătit pentru ea un spectacol special. Copiii au pus în scenă "O poveste de Crăciun", un spectacol cu un puternic mesaj religios, cu colinde și urări specifice acestei perioade a anului. În plus, câțiva dintre cei mici au ținut să îi mulțumească Manuelei Mitrea pentru daruri printr-o poezie. 

"Pentru că au fost cuminți, Moș Nicolae le-a adus dulciuri, hăinuțe, rechizite și jucării. Cei de la Centrul Antonio mă cunosc deja pentru că i-am luat în grijă de cinci ani. Chiar atunci, când am fost prima dată, una dintre prietenele mele a fost impresionată de două fetițe, gemene. A decis să se ocupe de ele, nu le poate înfia, însă le vizitează tot timpul, le ia la plimbare în weekend și se asigură că au tot ce le este necesar. În astfel de centre sunt copii speciali, care au nevoie de foarte multă dragoste. Aș îndemna toți oamenii care au posibilitatea să le ofere un sprijin, să o facă și să vină să le ofere afecțiunea de care sunt privați", a declarat Manuela Mitrea.

Comentează știrea

Miruna
7 decembrie 2012
doamne cata prostie exista, 4 ani de zile ,ca s anu zic 12 ,de cand e, au fost lasati d e izbeliste si cand vine dupa 4 ,8 sau 12 ani ,prostii si idioatele cad in extaz la vederea lui mazare sau a pesedistilor lui care ,la fle,ii intereseaza de so

doamne cata prostie exista, 4 ani de zile ,ca s anu zic 12 ,de cand e, au fost lasati d e izbeliste si cand vine dupa 4 ,8 sau 12 ani ,prostii si idioatele cad in extaz la vederea lui mazare sau a pesedistilor lui care ,la fle,ii intereseaza de soarta oamenilor din 4 in 4 ani sau la unii dupa 12 ani de parlament si /sau primarie timp in care i-a durut in cot !!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3106 secunde