Manuela Mitrea a luat la pas cartierele din Colegiul 8

146
Manuela Mitrea a luat la pas cartierele din Colegiul 8 - manuelamitreaphoto4-1354213479.jpg
Manuela Mitrea s-a întâlnit astăzi cu alegătorii din zona I.L.Caragiale, situată în colegiul 8 Constanța, unde candidează pentru un nou mandat de deputat din partea USL. Oamenii i-au împărtășit îngrijorările lor legate de înrăutățirea situației economice și de faptul că acest lucru le pune în pericol salariile și pensiile. Manuela Mitrea le-a explicat alegătorilor că programul de guvernare al USL are ca prioritate locurile de muncă și măsurile de protecție socială pentru cei defavorizați și că, după 9 decembrie, în cazul în care la cârma țării se va instala un guvern USL, în calitate de parlamentar de Constanța ea va aduce la cunoștința membrilor guvernului toate problemele lor.
Deputata a spus că va sprijini în Parlament toate măsurile guvernului, de creștere economică și de reparare a nedreptăților făcute de guvernele PDL privind salariile și pensiile.
Manuela Mitre le-a explicat și că va susține demersurile pentru trecerea în autoritate locală a portului Constanța, ceea ce va însemna bani în plus pentru refacerea infrastructurii orasului și chiar scăderea facturii la întreținere.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2997 secunde