Manea va fi contracanidatul lui Iorguș pe Colegiul 5

476
3

Articole de la același autor

Delegația permanentă a PNL a decis, ieri, că Victor Manea va fi candidatul partidului pentru Colegiul 5 la Camera Deputaților, în contextul alegerilor parlamentare din 9 decembrie. Reamintim faptul că membrii PNL Constanța s-au reunit, ieri, în jurul orei 18.00 pentru a stabili candidatul pe colegiul anterior menționat dintre cei trei liberali care își doreau un scaun în Parlamentul României, respectiv Radu Matei, Victor Manea și Dănuț Antonoae Zepa. Astfel, Manea primit votul a 99 dintre colegii săi, Radu Matei a fost votat de 19 liberali, în timp ce Antonoae Zepa s-a retras din cursă. Alte șapte buletine de vot au fost anulate. Precizăm că funcția de deputat pe care Manea speră să o obțină este deținută actualmente de către pedelistul Zanfir Iorguș.

Comentează știrea

Junior
12 noiembrie 2012
Alegerea potrivita

Domnul Victor Manea este alegerea perfecta pentru colegiul 5, este cel mai bun in lupta cu Iorgus, oamenii il cunosc si cu siguranta va scapa colegiul de acest individ, ghimpe numit Iorgus

fiona
13 noiembrie 2012
cea mai buna alegere!

Domnul Victor Manea este nascut in Constanta si este jurist si licentiat in dreptul afacerilor. In viata politica a intrat inca din anul 1990; fireste, s-a inscris in PNL, partid pe care nu l-a parasit niciodata (adica nu a fost un traseist politic!).precum Domnul Zanfir Iorgus actual traseist politic!!!!!

nicolau gheorghe
9 decembrie 2012
manae faliment

Două atitudini după alegeri, despre rezultate: Intelectualul deprimat: "Dom’le, ce trist, sunt așa de multi proști… Tre’să plec de aici!" Șmecherul optimist: "Incredibil ce șansă, dom’le, ce mulți proști sunt! Eu aici rămân!"

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4138 secunde