Mai multe clădiri dezafectate din Mangalia au fost demolate

387
Primăria Mangalia a luat atitudine în ceea ce priveşte igienizarea unor zone ale oraşului. Mai multe clădiri dezafectate din cartierul Balta Blebea, în care locuiau persoane „certate cu legea”, au fost demolate de către administraţia locală. După demolarea clădirilor, s-a început şi o acţiune de igienizare a zonei, care era „scufundată” în deşeuri. Anunţul a fost făcut public pe pagina personală de Facebook a primarului oraşului Mangalia, Cristian Radu.

„În cursul acestei săptămâni, Primăria Mangalia a demolat construcțiile ilegale din zona Balta Blebea, de la marginea cartierului de case al orașului. Deși această zonă este declarată arie protejată, fostele administrații locale au închis ochii la construirea neautorizată a imobilelor respective, iar cei mai mulți dintre cetățenii care locuiau acolo erau certați cu munca cinstită, unii dintre ei având chiar ocupații la limita legii.

Așa cum am procedat și la Barăci, am decis să nu mai tolerăm, în orașul nostru, diverși indivizi dubioși, cu preocupări neortodoxe.

Imediat după acțiunea de demolare, am început igienizarea zonei pentru că foarte mulți locuitori ai acelor construcții aruncau gunoiul pe domeniul public sau chiar aduceau acolo moloz și deșeuri din alte zone ale orașului.

Vom continua să eliberăm orașul de construcții fără autorizație și în același timp vom salubriza toate suprafețele în care există deșeuri pe domeniul public. Dar să nu uităm că nu primarul aruncă gunoaiele pe jos, iar nivelul de civilizație al unei comunități se măsoară și prin modul în care știm să avem grijă de orașul în care trăim”, se arată pe pagina personală de Facebook a primarului din Mangalia, Cristian Radu.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 3.2634 secunde