Deputatul Remus Cernea:

"Mă consider homosexual, în egală măsură cu a mă considera femeie"

53094
3

Articole de la același autor

Parlamentarul Remus Cernea a vorbit despre orientarea sa sexuală. Deputatul independent spune că, dacă aperi drepturile homosexua-lilor, nu înseamnă că ești homosexual, așa cum pentru a apăra drepturile femeilor nu trebuie să fii femeie.

Cernea a explicat că, de regulă, face parte din comu-nitatea heterosexualilor. El a depus, ieri, în Parlament un proiect de lege privind recu-noașterea parteneriatelor civile între cuplurile gay.

"Implicându-mă în astfel de cauze, mă simt parte a tuturor comunităților discriminate din România și de pretutindeni, astfel că da, mă consider homosexual, în egală măsură cu a mă considera femeie, în egală măsură cu a mă considera evreu, în egală măsură cu a mă considera rom, maghiar, membru al unei comunități religioase minoritare. Asta în ciuda faptului că de regulă fac parte din grupuri dominante în societatea noastră, și anume bărbat, rasă albă caucaziană, heterosexual și etnic român", a declarat Cernea.

La alegerile parlamentare de anul trecut, Remus Cernea a câștigat mandatul de deputat în Colegiul 9 din Constanța sub umbrela USL. În urmă cu o lună, el a anunțat că părăsește grupul PSD de la care a primit susținere și a devenit parlamentar independent.

Comentează știrea

nelu
3 iulie 2013
bulangiu

bulangiule si cand ma gandesc ca te-am votat

coloana vertebrala
3 iulie 2013
labagiu

inseamna ca esti labagiu daca l-ai votat

Alex
17 iulie 2013
move

Смотреть мультфильмы любят не только дети. Многие взрослые с огромным удовольствием усаживаются рядом со своими малышами, чтобы насладится просмотром добрых и красивых истории с симпатичными и милыми мультяшными персонажами. Именно для этого на портале http://multstrana.ucoz.ru/ собраны все бесплатные онлайн мультфильмы, созданные за последние годы в разных уголках мира. Ваш ребенок останется доволен интересно проведенным временем в компании с любимыми персонажами, а у вас всегда есть выбор – смотреть мультфильмы онлайн вместе с ним, или заняться своими делами.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.351 secunde