Șeful CJC, Cristinel Dragomir:

"M-am săturat de directorul de la Muzeul de Istorie!"

729
5

Articole de la același autor

În cadrul unei dezbateri ce a avut loc, ieri, la CJC s-a adus în discuție și subiectul privind personalul contractual al instituției. Președintele interimar al CJC, Cristinel Dragomir, a spus că personalul contractual cuprinde 630 de oameni, din care 500 de posturi sunt ocupate.

În acest context, consilierul local de la PNL, Mihaela Andrei, a luat cuvântul și a spus că, din ceea ce știe ea, la Muzeul de Istorie Constanța, directorul Gabriel Custurea a solicitat încă 10 angajați și dacă s-ar putea suplimenta posturile.

"M-am săturat de directorul de la Muzeul de Istorie, care se plânge mereu. Noi am aprobat toate solicitările, de câte ori a fost nevoie, dar am impresia că problema este la el, că nu e capabil să gestioneze situația de acolo, deoarece practic el este director. Din ce îmi aduc aminte, el nu a trecut evaluarea în cadrul CJC, ci a luat pe urmă un concurs din partea unei comisii, așa că în calitate de director de instituție ar trebui să învețe să gestioneze fondurile", a spus Cristinel Dragomir. 

Comentează știrea

un cetățean
5 februarie 2016
ești prost domnule Cristinel

Custurea este un specialist, tu ești un papagal, dragă, domnule Cristinel. Muzeul de istorie și arheologie funționează foarte bine și este viu, este plin de activități culturale. Cum să fac să îți explic că nu e bine să vorbești de rău un subaltern?! Nici nouă nu ne place de tine. Când și-a lansat Doina Păuleanu cartea "Regalitatea și Marea" ai vorbit ca un absolvent de liceu.

arheolog
5 februarie 2016
muzeu arheologie

muzeu manageriat f. prost,sub orice critica.de fapt condus de gasca hasoti. acum a aparut in peisaj o trambulina pe care joaca toti si tot ea scrie mesajwele denigratoare despre conducerea cjc.

unul de se pricepe
5 februarie 2016
serios???

Da, de matusile Pauleanu si Magiru, de peste 100 de ani directoare... de partid, e drept!!!, nu te-ai saturat? Alea trebuiau de mult pensionate si nu sa fie puse in fereastra. Ce ai zice daca ti-am spune ca si noi, pulimea, ne-am saturat de voi, astia care ati condus pana acum impotriva intereselor cetateanului??Cad monumentele istorice pe oameni in halul de dalasare in care le-ati adus. Despre teatre, s-au duuus dracului de mult! Asta ca sunteti manageri foc!!

Cristi
5 februarie 2016
Maimutoiul asta ...

Muzeul de Istorie ar trebui sa colaboreze mai profund , mai eficient , mai pragmatic , cu babuinii politici , pesedisti , penelisti si pedelisti . In sensul ca , acestia , ar trebui arhivati , impaiati si expusi in vitrinele institutiei . Bine , o solutie optima , ar fi si atarnarea lor pe sarma , in curtea exterioara , daca nu afecteaza exponatele de ceramica si marmura ...

cibilis
18 februarie 2016
mandocaru

"Un cetatean", primul comentator al tarii este chiar trambulina de care se vorbeste in comentariul ulterior: amanta lui Puiu Hasotti, sustinuta chiar de Getuta Hasotti (barem asta nu are minte) si de chilotul de serviciu - Gabriel Custurea. Pe ea o cheama Delia Cornea presedinta fundatiei din care fac perte toti cei care in momentul de fata nenorocesc muzeul de Istorie din Constanta: Delia Cornea (semnatara primului comentariu), Gabriel Custurea, vesnicul Traian Cliante, familia Hasotti (cu doi T, sa fie clar), bibilotecare actuala, si multi, multi alti pupincuristi. Idiotii astia au facut o fundatie si in prima conferinta de presa au anuntat ca muzeul se afla intr-o situatie precara dupa ce, culmea, ei au rupt muzeul in doua... in realitate, muzeul de istorie arata ca dupa un razboi nuclear

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5226 secunde