Ludovic Orban: "Vom cere prelungirea stării de alertă cu 30 de zile"

223
Ludovic Orban:
Premierul Ludovic Orban a anunțat, ieri, că va cere prelungirea stării de alertă cu 30 de zile și și-a exprimat încrederea că va exista o majoritate în Parlament care să înțeleagă necesitatea acestui demers.

"Vom cere prelungirea stării de alertă pentru 30 de zile. Am încredere că va exista o majoritate în Parlament, care să înțeleagă nevoia prelungirii stării de alertă și care să înțeleagă faptul că nu pot să pună în pericol viața și sănătatea românilor numai ca să obțină câștiguri ieftine, de natură politico-electorală", a declarat Ludovic Orban.

El a adăugat că nu a discutat cu cei din PSD pe această temă.

Totuși, premierul i-a transmis liderului social-democrat că decizia de prelungire a stării de alertă nu este politică, ci este fundamentată științific. Declarația vine după ce Marcel Ciolacu a spus că Guvernul modifică numărul cazurilor de îmbolnăviri cu noul coronavirus în funcție de interesele politice.

"În momentul în care noi am anunțat că ne gândim dacă votăm sau nu prelungirea stării de alertă, au explodat îmbolnăvirile", a spus președintele PSD, vineri seara, la Antena 3. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5354 secunde