Ludovic Orban: USR-PLUS nu va primi funcția de premier

165
Ludovic Orban: USR-PLUS nu va primi funcția de premier - orbandespreusr-1631553951.jpg
Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat că nu este luată în calcul varianta înlocuirii actualului premier Florin Cîţu cu unul din partea USR-PLUS, şeful liberalilor menţionând că există un acord de coaliţie.

Întrebat dacă Florin Cîţu ar putea fi înlocuit cu un premier din partea USR-PLUS, Orban a spus: „Nu există această ipoteză”. Liderul PNL a arătat că „refacerea coaliţiei se face pe baza acordului existent, eventual se pot completa anumite lucruri care nu au funcţionat”.

„Ştiţi cum e, importanţi sunt oamenii care pun în practică regulile convenite, indiferent că ele sunt legi, hotărâri, acorduri, statute, şi aşa mai departe. Dacă oamenii sunt oneşti şi respectă regulile, lucrurile funcţionează. Despre asta este vorba: despre încredere reciprocă, despre comunicare, de respectul faţă de ceilalţi parteneri în cadrul guvernării, şi până la urmă de respectarea planului comun care este în planul de guvernare care a fost prezentat în faţa Parlamentului României şi votat”, a menţionat Ludovic Orban, scrie stiripesurse.ro.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6021 secunde