Ludovic Orban: "Teodorovici nu face altceva decât să execute comenzile lui Dragnea"

413
Ludovic Orban:

Articole de la același autor

Președintele PNL, Ludovic Orban, a declarat că anunțul ministrului Finanțelor, Eugen Teodorovici, privind declanșarea unor controale ale ANAF la companiile multinaționale, este o "gargară electorală", subliniind că dacă există companii care nu și-au plătit taxele și impozitele, această vină aparține guvernanților.

"Probabil noua șefă a Fiscului pe țară, domnișoara Triculescu, a descoperit în două-trei zile de când exercită funcția ce se întâmplă la multinaționale. Dacă sunt companii care nu și-au plătit taxele și impozitele în conformitate cu legea este vina exclusivă a guvernanților, adică a ministerului Finanțelor, a ANAF, a instituțiilor care sunt implicate în aplicarea legislației în domeniul taxelor și impozitelor, în domeniul fiscal. Guvernul trebuie să-i recunoască incapacitatea, incompetența sau reaua voință în materie de colectare a impozitelor. Totul este o gargară electorală. Teodorovici nu face altceva decât să execute comenzile lui Dragnea, care a identificat dușmanii - băncile, companiile multinaționale. Ei sunt în campanie electorală", a spus Orban, la B1Tv.

El a mai afirmat că Ordonanța 114 nu protejează cetățeanul și că unul dintre efecte va fi creșterea prețului la energie.

"E foame de bani la PSD. Ordonanța nu protejează cetățeanul. E o minciună gogonată. Încearcă să scoată bani. Guvernul acesta nu are nicio legătură cu legile economiei", a spus Orban.

Liderul PNL a mai susținut că Guvernul s-a împrumutat în cei doi ani de zile 20 de miliarde de euro. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5621 secunde