Ludovic Orban prezintă, astăzi, lista miniștrilor și programul de guvernare

222
Ludovic Orban prezintă, astăzi, lista miniștrilor și programul de guvernare - ludovicorban-1581260279.jpg

Articole de la același autor

Premierul desemnat Ludovic Orban a anunțat că, astăzi, după reuniunea Biroului Politic al PNL, va înainta către Birourile Permanente ale celor două Camere lista miniștrilor și programul de guvernare actualizat. 


"Luni, după reuniunea Biroului Politic al partidului, la care voi prezenta programul de guvernare reactualizat și propunerea mea, ca și președinte al partidului și premier desemnat, pentru lista miniștrilor, vom înainta lista miniștrilor și programul de guvernare către Birourile Permanente ale celor două Camere", a declarat Ludovic Orban, la Digi24. 


Totodată, el a anunțat că programul de guvernare trebuie modificat, deoarece unele obiective au fost deja îndeplinite și nu mai are rost să le prezinte și în noul program. 


"Programul de guvernare trebuie modificat în primul rând pentru faptul că foarte multe obiective pe care ni le-am asumat în programul cu care ne-am prezentat în urmă cu trei luni în fața Parlamentului au fost îndeplinite și aceste obiective, odată îndeplinite, nu are rost să le mai păstrăm în programul de guvernare. De asemenea, pe măsura analizei problematicii care există în cele trei luni de exercitare a guvernării, sigur că am identificat obiective suplimentare pe care putem să le realizăm, este adevărat, fără a putea adopta, să spun, acte normative cu valoare de lege. Vom include aceste obiective suplimentare în programul de guvernare, lucruri pe care le considerăm extrem de necesare și de benefice pentru români", a adăugat Ludovic Orban. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3066 secunde