Ludovic Orban: „Preşedintele Klaus Iohannis se află într-un mare pericol”

244
Ludovic Orban: „Preşedintele Klaus Iohannis se află într-un mare pericol” - orbandespreiohannis-1633456459.jpg
Preşedintele Camerei Deputaţilor, Ludovic Orban, consideră că președintele Klaus Iohannis are, în ultima perioadă, un comportament total diferit faţă de perioada în care a avut un parteneriat serios cu el.

„Am declarat la finalul Congresului PNL că parteneriatul meu cu Klaus Iohannis a încetat. Din păcate, comportamentul preşedintelui din ultima perioadă a fost total diferit faţă de comportamentul lui din perioada în care am avut un parteneriat serios în cei patru ani în care am condus partidul, parteneriat care a condus la victorii deosebite, parteneriat care, până la urmă, a dus la alegerea preşedintelui Iohannis cu cel mai mare scor pe care l-a înregistrat un candidat de dreapta în primul şi în al doilea tur al alegerilor prezidenţiale”, a declarat Ludovic Orban marți, la Palatul Parlamentului.

Potrivit Digi 24, în opinia sa, preşedintele este într-un mare pericol.

„Din păcate, în ultimele trei luni, eu personal nu îl recunosc pe Klaus Iohannis. Este suficient să te uiţi pe pagina de Facebook a preşedintelui ca să vezi starea de spirit a celor care comentează ca să îţi dai seama că preşedintele este într-un mare pericol”, a mai afirmat Ludovic Orban.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5125 secunde