Ludovic Orban: PNL va iniția revocarea lui Liviu Dragnea din funcția de președinte al Camerei Deputaților

174
Ludovic Orban: PNL va iniția revocarea lui Liviu Dragnea din funcția de președinte al Camerei Deputaților - ludovic-1537793336.jpg
Conducerea PNL a decis, luni, să inițieze procedura de revocare a lui Liviu Dragnea din funcția de președinte al Camerei Deputaților, pentru încălcări repetate ale Regulamentului Camerei, a anunțat liderul liberalilor Ludovic Orban.

De asemenea, PNL va depune moțiuni simple împotriva ministrului Transporturilor, Lucian Șova, a ministrului Finanțelor, Eugen Teodorovici, și a ministrului Educației, Valentin Popa, a anunțat președintele PNL, Ludovic Orban, la finalul Biroului Executiv.

"Am luat decizia de a continua asaltul asupra Guvernului cu moțiuni îndreptate împotriva miniștrilor care sunt complet neperformanți, incapabili și care produc un adevărat dezastru în domeniile lor de activitate", a afirmat Orban, citat de News.ro.

Prin urmare, PNL va depune la Senat o motiune simplă împotriva ministrului Transporturilor, Lucian Șova, căruia îi impută incapacitatea de a absorbi fonduri europene, blocarea proiectelor și faptul că nu a demarat niciun proiect nou din cadrul Master Planului.

O altă moțiune îl vizează pe ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, căruia i se reproșează politica bugetară dezastruoasă care a dus la scăderea puterii de cumpărare a românilor, precum și "jefuirea" bugetelor locale.

Liberalii vor depune o moțiune simplă și împotriva ministrului Educației, Valentin Popa.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5614 secunde