Ludovic Orban: "PNL a scăzut la 10-12 la sută în sondaje după ruperea USL"

364
2
Ludovic Orban:

Articole de la același autor

Deputatul liberal Ludovic Orban a recunoscut, într-o conferință de presă, că PNL a coborât până la 10-12 la sută în sondajele de opinie realizate imediat după ruperea USL, însă acum se află la 16-17 la sută și este pe un trend ascendent, obiectivul de 20 la sută fiind unul realist.


În opinia liderului PNL, partidul a avut o scădere după ce a decis să intre în opoziție, însă în prezent a revenit pe un trend ascendent. 
Liberalul a afirmat că ultimele sondaje de opinie care situau PNL la 14-15 la sută "sunt mincinoase". 


"Aceste sondaje nu au nicio legătură cu realitatea relevată de sondajele noastre, care sunt sondaje cotidiene, telefonice, pe eșantioane largi, reprezentative. În momentul de față, PNL a sărit de 16-17 la sută și, ceea ce este mai important, se află pe un trend ascendent. După ce, într-o primă fază, după decizia de trecere în opoziție, a coborât la un nivel de 10-12 la sută, se află acum la 16-17 la sută, pe un trend ascendent", a afirmat Ludovic Orban.


Comentează știrea

Mihai
31 martie 2014
PNL

PNL merita sa castige atat la europarlamentare cat si la prezidentiale ! Este singurul partid in care ne putem pune sperantele, singurul partid care ne poate scapa de urmasii lui Nastase, Basescu si altii. Crin Antonescu este un lider desavarsit care merita locul de la Cotroceni !

ion
31 martie 2014
of

daca pnl mai sta ca fata mare sa astepte iubitul perfect si nu iese cum zic unii la interval o sa ramana fata batrana in asteptarea iubitului

Răspuns la: PNL
Adăugat de : Mihai, 31 martie 2014
PNL merita sa castige atat la europarlamentare cat si la prezidentiale ! Este singurul partid in care ne putem pune sperantele, singurul partid care...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7539 secunde