Ludovic Orban, optimist în ceea ce priveşte pandemia de coronavirus

160
Ludovic Orban, optimist în ceea ce priveşte pandemia de coronavirus - orbancovidscadere-1607024544.jpg

Articole de la același autor

Premierul Ludovic Orban a declarat, joi, că procentul de pozitivare a persoanelor la noul coronavirus a fost mai mare în ultimele trei zile deoarece au fost efectuate mai puţine teste, fiind zile libere, el menţionând că săptămâna anterioară a fost o descreştere a numărului de cazuri, iar aproape în fiecare zi numărul celor care se vindecă a ajuns să fie mai mare decât al celor care se infectează.

„Dumneavoastră vă referiţi la procentul de persoane pozitive din procentul de persoane care se testează. Acest procent l-aţi văzut în ultimele trei zile pentru că au fost zile libere şi s-au efectuat mai puţine teste, l-aţi văzut mai mare pentru că se testează cazurile prioritare şi din cauza asta procentul de pozitivare este mai mare. Vedem în zilele următoare”, a precizat Orban, răspunzând la o întrebare privind creşterea procentului de pozitivare.

El a adăugat că a scăzut procentul de pozitivare la săptămână.

„Ce pot să vă spun este că, pe săptămâna anterioară, am avut o descreştere la săptămână a numărului de cazuri cu peste 2.000 de cazuri, am avut cu peste 2.000 de cazuri mai puţin. De asemenea, a scăzut şi procentul de pozitivare la săptămână, evident, din cumulul cazurilor săptămânale. Am început ca aproape în fiecare zi numărul persoanelor care se vindecă să fie mai mare decât numărul persoanelor care se infectează”, a susţinut Orban.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4141 secunde