Ludovic Orban: Nu mai accept niciun atac din interiorul PNL împotriva PNL

295
Ludovic Orban: Nu mai accept niciun atac din interiorul PNL împotriva PNL - ludovicorban-1539097949.jpg

Articole de la același autor

Președintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, ieri, că pozițiile parlamentarilor liberali care au postat mesaje critice la adresa conducerii partidului sunt "complet rupte de realitate, inoportune și dăunătoare" și le-a transmis acestora că nu va mai accepta niciun atac din interiorul formațiunii și va aplica statutul în integralitate.

"Din nefericire, atunci când toată lumea a înțeles că suntem în fața unei moțiuni de cenzură veritabile, inițiată de cetățenii români împotriva PSD și împotriva guvernării PSD-ALDE, s-au trezit câțiva colegi ai mei să facă niște postări neinspirate, lipsite de originalitate, după modelul copy-paste, care nu au făcut altceva decât să avantajeze PSD, să mute atenția de la eșecul dezastruos al implicării PSD în acest referendum, să creeze o falsă problemă care nu există în PNL. În ceea ce privește poziția conducerii PNL, ea este foarte bine cunoscută și ea a fost adoptată și susținută sistematic de luni de zile înainte de referendum. Conducerea PNL a lăsat libertate deplină membrilor PNL de a se poziționa așa cum le dictează propria conștiință, convingerile și valorile în care cred. Nimeni nu a fost împiedicat să-și exprime punctul de vedere, indiferent dacă s-a manifestat în favoarea familiei, dacă s-a manifestat împotriva referendumului", a susținut Orban, după ședința Biroului Executiv al PNL.

El a precizat că le-a comunicat membrilor Biroului Executiv al partidului că nu mai acceptă niciun atac din interiorul PNL împotriva PNL.

"În ceea ce mă privește le-am comunicat colegilor mei că președintele PNL este garantul Statutului PNL și este persoana care are cea mai mare răspundere. Începând de astăzi, PNL intră în linie dreaptă pentru pregătirea alegerilor. Ne așteaptă doi ani electorali decisivi pentru România. I-am anunțat pe colegii mei că, începând de astăzi, orice atac din interiorul PNL împotriva PNL riscă să producă consecințe extrem de negative asupra percepției publice a PNL, care vor fi mult mai greu de îndreptat pentru că ne așteaptă alegerile. Orice atac din interiorul partidului este un atac care duce la consecințe negative pentru percepția publică a PNL. Chiar dacă în interiorul partidului sunt omul care a acordat libertate de exprimare deplină fiecărui membru al partidului, ca președinte al partidului sunt deschis de dimineață până seară comunicării cu membrii PNL. Nu voi mai accepta niciun atac din interiorul partidului împotriva PNL, împotriva deciziilor PNL și împotriva conducerii PNL. Avem un statut pe care îl voi aplica în integralitate", a afirmat Orban, citat de Agerpres.

Mai mulți parlamentari PNL au scris duminică seara, pe Facebook, că actuala conducere a PNL a aruncat partidul într-o nouă aventură și către un nou eșec politic.

"Conducerea PNL a aruncat partidul într-o nouă aventură și către un nou eșec politic, care ne-a rupt de 70% din electoratul liberal. Conducerea PNL nu unește, ci dezbină. Nu modernizează, ci propune o politică retrogradă. #ajunge", au scris pe Facebook senatorul PNL Alina Gorghiu, dar și deputații liberali Cătălin Predoiu, Cezar Preda și Mihai Voicu. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6004 secunde