Ludovic Orban i-a solicitat ministrului Agriculturii să facă o analiză serioasă a situației din agricultură

209
Ludovic Orban i-a solicitat ministrului Agriculturii să facă o analiză serioasă a situației din agricultură - c2d82d17a41ab6aa8f05907be5161070-1585241690.jpg




Premierul Ludovic Orban i-a solicitat ministrului Agriculturii, Adrian Oros, să facă o analiză serioasă a situației din agricultură, pentru a vedea care sunt oportunitățile și cum pot fi acestea fructificate.
 
"Agricultura reprezintă clar un domeniu cu un potențial de dezvoltare. Vă solicit să faceți o analiză foarte serioasă a situației, să vedem ce oportunități avem și cum fructificăm aceste oportunități pentru că trebuie gândite pârghii de stimulare economică a companiilor, a fermierilor, a procesatorilor, astfel încât să creștem producția și implicit să asigurăm și un motor de creștere din zona agriculturii", a declarat Ludovic Orban, în ședința de Guvern.


Oros a precizat că MADR acționează pe două linii, în primul rând prin monitorizarea zilnică a prețurilor, iar în al doilea rând prin legătura cu producătorii, procesatorii și comercianții.


"Zilnic monitorizăm preturile la raft prin toți oamenii noștri pe care îi avem în județe, pe de o parte, iar pe de altă parte ținem legătura cu tot ceea ce înseamnă mediul asociativ, producători, procesatori și comercianți și mai ales relațiile dintre ei, mai ales că în această perioadă este foarte înțelept să înțeleagă și ei, pentru că toți trebuie să treacă prin această criză și nimeni nu trebuie să piardă", a spus Adrian Oros.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.534 secunde