Ludovic Orban: Democrația în România este într-un pericol real

121
1
Ludovic Orban: Democrația în România este într-un pericol real - ludovicorban-1504009344.jpg

Articole de la același autor

Președintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, la Parlament, că în România democrația este "într-un pericol real".

"Democrația în România este într-un pericol real. La ora actuală, în afară de Președinție, de Parchete, aproape nu există instituție de stat care să nu fie controlată de PSD. Aici este vorba despre instituții importante cum este Avocatul Poporului", a spus Orban, citat de Agerpres.

El a afirmat că Avocatul Poporului, Victor Ciorbea, acționează ca un "mărunt membru al PSD".

"Uitați-vă la ce face Ciorbea. Este evident că acționează ca un mărunt membru al PSD. Este vorba despre ASF. Trăim într-un stat în care democrația este în pericol, dar este în pericol din cauza partidului de guvernământ. Am primit o glumeață invitație la un eveniment organizat de Avocatul Poporului care se referă la ombudsman în țările europene. Să știți că chiar cochetez cu ideea de a-l face de râs pe domnul Ciorbea chiar în fața invitaților săi, să vadă și ei în ce hal a ajuns instituția Avocatului Poporului sub conducerea lui Victor Ciorbea", a mai afirmat Orban.

Comentează știrea

Lazar
4 septembrie 2017
Democratia este un pericol

Dl Orban in pare rau nu asi dori sa va jignesc exact din punct de vedere democrat,mie personal imi este rusine sa votez cu PNL si dvs insistati sa faceti manevre politice cu romani si mai ales in C-ta va reprezinta un Infractor,Prof,Dr.Dr.specialist in fraude, Parlamentar PNL,Secretar Filiala PNL C-ta,Boroianu R.Aurel, cu asociati lui consilieri lui ANAF,Partid,SRI mai la distanta in cazimate sau transee,PCA C-ta in frunte cu Prc Adina Florea, Puiu Zarafina si alti dar bine inteles cu avocati lor de performanta influenta,relati dar si descurcareti numai vorbim nu aud nu pricep si ne dau cu prosteala la gramada,cetatenilor simpli fara scoala si fara relatisi ,cunostinte in structura mafiota ne dau cu prosteala,dar nu nu mai mie si Chestorilor,Generalilor,Magistratilor Dr in drept

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4279 secunde