Ludovic Orban: „Ciucă și Cîțu cerșesc voturi de la PSD”

221
Ludovic Orban: „Ciucă și Cîțu cerșesc voturi de la PSD” - orban-1635357284.jpg

Articole de la același autor

Fostul lider PNL, Ludovic Orban, lansează noi acuzații la adresa președintelui Klaus Iohannis și actualului președinte al liberalilor, Florin Cîțu. Într-un interviu la Digi FM, Ludovic Orban spune că România nu trece printr-o stare de război, pentru a propune un armistițiu USR și PSD să voteze Guvernul Ciucă. Orban a declarat că Ciucă și Cîțu sunt la cerșit de voturi de la PSD.

„Asta e o glumă cu armistițiul. Stăm și discutăm o prostie. Ce armistițiu? E stare de război în România ca să aibă loc un armistițiu? Nu. A fost creată, în mod artificial, o criză politică printr-o decizie luată între doi oameni, Iohannis și Cîțu, care l-au demis pe ministrul Justiției, care reprezenta unul dintre partidele coaliției încălcând protocolul, într-un moment în care reforma în domeniul justiției reprezenta și reprezintă unul dintre angajamentele și obligațiile noastre în fața cetățenilor români. A fost demis, a fost făcută praf coaliția. Cei care au declarat război sunt Iohannis și Cîțu. Ei au aruncat în aer coaliția și au rupt toate punțile de comunicare. La ora actuală, Ciucă și Cîțu sunt la cerșit de voturi de la PSD. Oamenii nu ne-au votat pe noi ca să facem înțelegere cu PSD”, a afirmat Ludovic Orban.

Ludovic Orban îl acuză pe președintele Klaus Iohannis că i-a cerut premierului Nicolae Ciucă să negocieze doar cu PSD. El susține că nu ar exista un mandat de negociere cu USR. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.231 secunde