Ludovic Orban a IZBUCNIT: „Pentru mine NU există delict de opinie în PNL”

251
Ludovic Orban a IZBUCNIT: „Pentru mine NU există delict de opinie în PNL” - ludovicorbanalegeripnl1619x1080-1626616573.jpg
Ludovic Orban afirmă că pentru el nu există delict de opinie în PNL şi că s-ar bucura foarte mult ca şi cei din echipa competitoare să gândească la fel şi să nu mai existe susţinători ai săi care să aibă de suferit de pe urma faptului că îi sunt alături, conform News.ro.

„Pentru mine, unitatea Partidului Naţional Liberal este fundamentală. Eu am fost, sunt şi voi fi un garant al unităţii M-aş bucura foarte mult ca şi cei din echipa competitoare să gândească la fel şi să nu mai existe susţinători ai mei care să aibă de suferit de pe urma faptului că sunt alături de mine. Am demonstrat acest lucru, nimeni din echipa contracandidatului meu de la Congres nu a avut de suferit, ci dimpotrivă, foarte mulţi au putut să-şi urmărească obiectivele de carieră şi să înregistreze victorii importante, să ocupe poziţii importante, pentru că pentru mine nu există delict de opinie în Partidului Naţional Liberal. Opţiunea fiecărui om trebuie să fie luată liber, pe baza propriului discernământ, propriei evaluări, pe baza propriei opinii despre care trebuie să fie viitorul Partidului Naţional Liberal. M-aş bucura foarte mult ca şi cei din echipa competitoare să gândească la fel şi să nu mai existe susţinători ai mei care să aibă de suferit de pe urma faptului că sunt alături de mine”, a afirmat Ludovic Orban duminică, în discursul ţinut la conferinţa de alegeri a PNL Maramureş.

Sursa: Știripesurse.ro

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5215 secunde