Ludovic Orban a cerut prefecților să amplifice la "limita maximă posibilă" controalele

187
Ludovic Orban a cerut prefecților să amplifice la
Premierul Ludovic Orban le-a cerut prefecților și șefilor de instituții cu atribuții în combaterea pandemiei de COVID-19 să amplifice la "limita maximă posibilă" controalele, pentru a asigura respectarea regulilor de protecție a sănătății oamenilor., conform Agepres. 


"Scopul acestei întâlniri este acela de a suna mobilizare generală a instituțiilor statului care au atribuții în lupta împotriva epidemiei, acele instituții care au atribuții de control pentru a determina o amplificare la limita maximă posibilă a acțiunilor de control pentru a respecta asigurarea regulilor de protecție a sănătății oamenilor. (...) Scopul principal al acestei ședințe este acela de a îmbunătăți coordonarea între instituții și de a crește eficiența măsurilor pe care le luăm și acțiunilor de control pe care le organizăm", a declarat Ludovic Orban sâmbătă, la ședința în sistem videoconferință cu prefecții, șefii structurilor MAI și ai celorlalte instituții și autorități cu atribuții în gestionarea situației generate de creșterea numărului de îmbolnăviri cu COVID-19.


Premierul a cerut, totodată, intensificarea controalelor pe transportul public, la metrou și în zona transportului feroviar. El a solicitat ca și locurile de joacă să fie supravegheate.


În ceea ce privește comerțul, prim-ministrul a punctat că orientarea controalelor trebuie să fie către piețele agroalimentare, dar și în târguri.


Orban a cerut intensificarea controalelor și la terase, restarante, benzinării și cluburi.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7039 secunde