Lovitură pentru PNL Constanța! Fostul prefect George Niculescu NU INTRĂ în Parlament

2445
Lovitură pentru PNL Constanța! Fostul prefect George Niculescu NU INTRĂ în Parlament - georgebuuun-1607549299.jpg

Articole de la același autor

Veste neașteptată pentru liberalii de la malul mării care au sperat până în ultimul moment să obțină două posturi de senatori la Constanța. Din păcate, nu a fost să fie așa iar fostul prefect George Niculescu, cel care s-a aflat pe poziția a doua pentru Senat, a fost cel care a făcut anunțul serii.
"Dragii mei, încep să se așeze lucrurile, după niște alegeri parlamentare atipice, în care ne-am confruntat cu un absenteism fără precedent. Tocmai de aceea, votul fiecăruia dintre voi a cântărit și mai mult. Cu toate obstacolele, denigrările, mesajele pline de ură și dezinformare, Partidul Național Liberal a câștigat alegerile, în județul Constanța. La nivel național, va fi forța politică în jurul căreia se va forma un Guvern în care toți românii își pun speranța. Vă mulțumesc pentru votul de încredere pe care ni l-ați acordat!

PNL Constanța va trimite în Parlamentul României cinci oameni capabili (patru deputați și un senator), colegii mei, oameni care vor lupta pentru binele Constanței, dar și al întregii țări. Din păcate, din cauza sistemului de redistribuire, nu am ocazia să vă reprezint în Parlament pentru următorii 4 ani. Chiar dacă este frustrant să știi că ai muncit zi și noapte, că ai avut, alături de colegi, cel mai solid program, voi accepta situația cu demnitate!

Asta nu înseamnă că voi ceda! Voi fi același George Niculescu, omul plin de determinare care dorește să aducă un plus în viețile oamenilor din acest județ. Indiferent de ce poziție voi ocupa, în perioada care urmează, rămân dedicat valorilor liberale și voi fi un sprijin pentru colegii mei primari, consilieri sau parlamentari.

Rămân aproape de voi! Vă doresc, tuturor, multă sănătate!", a transmis George Niculescu pe pagina sa de socializare.
Reamintim că, după ce s-a tras linie a reieșit că, în județul Constanța, la Camera Deputaților rezultatele au fost următoarele: PNL (26,17%), PSD (24,77%), USR-PLUS (17,90%), AUR (14,05%), UDMR (0,27%), PMP (4,50%), Pro România (3,20%).

La Senat, clasamentul arată astfel: PNL (26,70%), PSD (25,00%), USR-PLUS (18,28%), AUR (14,29%), PMP (4,68%), Pro România (3,41%), UDMR (0,29%).

În consecință, la Camera Deputaţilor, PNL va avea patru mandate, PSD - trei mandate, USR-PLUS obține două iar AUR – două mandate. La Senat, distribuirea se face astfel: PNL - un mandat, PSD - un mandat, USR - un mandat, AUR - un mandat plus încă unul obţinut la redistribuire.

În altă ordine de idei, liberalul George Niculescu a fost prefectul judeţului Constanţa până la începerea campaniei electorale. El a demisionat din funcţie tocmai pentru a candida la alegerile parlamentare. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4836 secunde