Locotenentul protestatar Alexandru Gheorghe și-a depus candidatura la Primăria Sibiu

Marţi, 01 Mai 2012, 16:16
510
Locotenentul protestatar Alexandru Gheorge s-a înscris în cursa pentru Primăria Municipiului Sibiu. Potrivit reprezentanților Biroului Electoral Municipal Sibiu, alexandru Gheorghe și-a depus ieri, 30 aprilie, candidatura și va reprezenta în competiția electorală Partidul Național Democrat Creștin.

Cariera militară a lui Alexandru Gheorghe (28 de ani) s-a încheiat în februarie, după ce Consiliul de Judecată format din cinci colegi ai săi de la Unitatea Militară din Câmpia Turzii, județul Cluj, a decis excluderea din Armată.

Faptele pentru care locotenentul Gheorghe Alexandru a fost găsit vinovat de către Consiliul de judecată al ofițerilor din Flotila 71 Aeriană au fost: participarea la mitingul din Piața Universității, București, purtarea uniformei militare pe timpul participării la proteste, neînștiințarea comandantului despre deplasarea și în alte localități pe timpul părăsirii garnizoanei și acordarea de interviuri și declarații reprezentanților mass-mediei civile, fără a păstra echidistanța politică a armatei și fără aprobarea comandantului unității.


Articole din aceeaşi secţiune

Pagina a fost generata in 1.1129 secunde