Localitatea Ovidiu, gazda concursului "Educație rutieră, educație pentru viață"

161
Localitatea Ovidiu, gazda concursului

Articole recomandate

Membrii echipei de educație rutieră din cadrul școlii cu clasele I-VIII din orașul Ovidiu au câștigat Cupa Ovidius la concursul "Educație rutieră, educație pentru viață". 

Aflat la cea de-a șaptea ediție, concursul s-a desfășurat la Ovidiu în perioada 18-21 august, și s-a bucurat de participarea a 11 echipe ale unor școli gimnaziale din Argeș, Teleorman, Giurgiu, Vaslui, Brăila, Suceava, Caraș-Severin, Călărași, Maramureș, Sălaj și bineînțeles Constanța. În cele trei zile petrecute la Ovidiu, elevii școlilor din județele amintite s-au bucurat de un program amplu organizat de Primăria și Consiliul Local Ovidiu. Pe lângă participarea la probele concursului de educație rutieră, elevii au avut ocazia să se bronzeze, fiind duși la plajă cu mijloacele de transport puse la dispoziție de autoritatea locală din Ovidiu, dar și să participe la spectacolul organizat la Centrul Cultural Ovidiu pe 20 august. După două zile de concurs efectiv, în urma punctajului obținut la toate probele, primul loc, și Cupa "Ovidius" a revenit Școlii gimnaziale nr.2 Ovidiu. Pe locul doi s-a clasat echipa Școlii cu clasele I-VIII Costești, Argeș, iar pe locul trei elevii Școlii cu clasele I-VIII Bocșa, Caraș-Severin. 

"Mulțumim tuturor participanților la acest concurs. Pe lângă premierea ocupanților primelor trei locuri, toți ceilalți participanți au primit medalii și diplome din partea organizatorilor. Ne bucurăm că am putut oferi cele mai bune condiții de masă și cazare pentru participanții la Cupa "Ovidius", pe care îi așteptăm de fiecare dată cu același entuziasm", a declarat primarul George Scupra. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5737 secunde