Liviu Pleșoianu nu renunță! "Voi candida la prezidențiale într-un fel sau altul"

496
Liviu Pleșoianu nu renunță!

Articole de la același autor

Deputatul Liviu Pleșoianu a candidat, sâmbătă, pentru funcția de președinte al PSD, însă, după cum deja se știe, a fost învins de Viorica Dăncilă, care a obținut 2.828 de voturi. Totuși, Pleșoianu a luat un scor dublu față de ceilalți doi colegi care au mai înfruntat-o pe Viorica Dăncilă. Mai exact, Pleșoianu a obținut 715 voturi, în timp ce Șerban Nicolae a luat 375, iar Ecaterina Andronescu, doar 50. 


Ulterior, la finalul congresului, Pleșoianu a declarat că va candida cu siguranță la alegerile prezidențiale. 
"În niciun caz nu mă voi răzgândi. Voi merge mai departe. Mai urmează un congres la sfârșitul lunii iulie sau începutul lunii august și vom vedea atunci ce se întâmplă. Dacă nu voi fi susținut, voi anunța la momentul respectiv ce voi face mai departe. Eu am spus că voi candida și voi candida cu siguranță, într-un fel sau altul. Ce înseamnă sprijinul PSD până la urmă? PSD pentru mine nu este CEx. PSD este alcătuit din oameni și pulsul oamenilor eu l-am cam luat", a declarat Liviu Pleșoianu. 
În opinia sa, pentru ca PSD să câștige alegerile prezidențiale, are nevoie de prezidențiabili care să aducă voturi din afara bazinului clasic al partidului. 


"Dacă PSD mai vrea să câștige vreodată alegerile prezidențiale, trebuie să înțeleagă, extrăgându-mă pe mine din ecuație, că e nevoie de oameni care să candideze pe această funcție, să fie prezidențiabili, capabili să aducă voturi și din afara bazinul clasic al PSD, să convingă, așa cum a convins partidul, în 2016, oameni care nu făceau parte din bazinul clasic să dea acestui partid acest scor foarte mare", a explicat Pleșoianu. 


El s-a declarat mulțumit de rezultatul pe care l-a obținut în alegerile interne pentru funcția de președinte al PSD și a precizat că va rămâne aceeași persoană care va spune ce gândește. 


"Eu o să rămân aceeași persoană care critică pe toată lumea, care își face și prieteni și dușmani, asta e viața. O să spun în continuare ceea ce cred, ceea ce simt, cum am făcut și până acum, indiferent dacă e sau nu cineva de acord cu mine", a adăugat Liviu Pleșoianu.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3784 secunde