Liviu Dragnea şi Codrin Ştefănescu înfiinţează un nou partid. "Formaţiunea aceasta se naşte din lacrimi, deznădejde şi suferinţă"

237
Liviu Dragnea şi Codrin Ştefănescu înfiinţează un nou partid.
Liviu Dragnea, fost preşedinte al PSD, a anunţat duminică seara la Digi24 că va sprijini un partid nou-înfiinţat, numit Alianţa pentru Patrie. Potrivit lui Dragnea, formațiunea a luat naștere în urma demersurilor făcute de Codrin Ștefănescu.

"Prin octombrie am avut o discuţie cu Codrin Ştefănescu. Mi-a zis că simte nevoia să sprijine apariţia unui nou partid care să nu mai fie măcinat de compromisuri interne, de oameni care nu au curaj, de acoperiţi, de infiltraţi, de tot felul de interese împletite care distrug un partid sau îl lasă acolo unde trebuie să fie - 20%. Am zis că sunt de acord şi îl voi sprijini cu tot ce ştiu eu, cu toată experienţa mea politică, administrativă, economică, să se întâmple acest partid. Am găsit mai mulţi prieteni de-ai lui, patru oameni obişnuiţi, dar cu curaj, care au devenit membri fondatori, Codrin neimplicându-se de la început în documente pentru a nu risca ca undeva, pe parcursul procedurilor, să se blocheze înfiinţarea partidului. Partidul s-a înfiinţat - se numeste Alianţa pentru Patrie. E un partid la început. S-a născut din lacrimi, deznădejde şi din suferinţă. A noastră, a tuturor. Dar şi din speranţa că încă se mai poate recupera România", a declarat Liviu Dragnea, la Realitatea Plus, scrie Agerpres.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.2485 secunde