Liviu Dragnea: "PSD crede că Ponta e cel mai bun candidat"

177
4
Liviu Dragnea:

Articole de la același autor

PSD crede că Victor Ponta este cel mai bun candidat pentru prezidențiale, iar Victor Ponta este convins că reprezintă cea mai bună soluție pentru funcția de șef al statului, a declarat președintele executiv al social-democraților, Liviu Dragnea.


"PSD crede că Victor Ponta este cel mai bun candidat pentru prezidențiale și, într-un termen rezonabil, vom avea o discuție serioasă în partid în ceea ce privește această candidatură. PSD nu face ceva anume să-l convingă pe Victor Ponta, în primul rând Victor Ponta trebuie să fie convins și eu cred că este convins că este cea mai bună soluție pentru această funcție", a declarat Dragnea.


Dragnea a mai spus că Ponta va candida la prezidențiale dacă PSD va considera că acesta stăpânește calitățile de președinte, pe care le-a expus recent la evenimentul de lansare a candidaților PSD pentru europarlamentare.


"Victor Ponta a făcut o declarație corectă și responsabilă. A făcut întâi, în câteva cuvinte, un portret de viitor președinte așa cum crede domnia sa că trebuie să fie un președinte normal în România. Și dacă PSD va considera că aceste calități sunt stăpânite de Victor Ponta, atunci el va candida", a mai spus Dragnea.


Președintele PSD, premierul Victor Ponta, a declarat, sâmbătă, la lansarea eurocandidaților alianței PSD-UNPR-PC, că alianța va fi câștigătoare inclusiv în noiembrie 2014, el precizând: "Dacă considerați că trebuie să fiu candidat la Președinție, bineînțeles că voi fi". (C.V.M.)




Comentează știrea

pensionar
30 aprilie 2014
politica

of politica asta e mancatorie de cacat si politicienii la fel , cand mint cred si ei ,sunt ferm convinsi de tampeniile care le spun- in politica romanesca este ca la alba neagra -parlamentarii nostri sunt cei mai perversi , puturosi, oameni ai tarii, nu stiu decat se stea in scaun sa doarma, sa manance moca pe banii contribuabililor si legile noastre si ele de tot rahatul le accepta ca de sunt amarati- ti se face lehamite cand vezi atata nedreptate si hotie pe fata-

axx
30 aprilie 2014
Elena Udrea e cea mai buna!!

Parerea mea este ca Elena Udrea e cea mai buna, mai ales acum ca e divortata si e singura.

DODO
30 aprilie 2014
tusea si junghiul

Ce poate crede un vitel despre un bou!

Bașpunar
4 mai 2014
Minciuna si canalia...

Pinocchio Ponta dorește să devină, dacă nu cumva a devenit, mai canalie decât Matrafox Santaj Băsescu! Pinocchio Ponta și PSD (ciuma roșie) a imunizat în taină toți baronii României lovind în justiție. Minciunile ciumei roșii și ale lui Pinocchio Ponta ne ruinează speranța in justiție, adevăr, dreptate și o viață mai bună. Să-ți fie rușine, trișor Pinocchio Ponta!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6025 secunde