Liviu Dragnea: Prin toate declarațiile pe care le face, președintele incită la violență

115
1
Liderul Partidului Social Democrat (PSD), Liviu Dragnea, îl acuză pe președintele Klaus Iohannis că incită populația României la violență și că vrea să transmită "un sentiment de nesiguranță".

Dragnea a declarat, duminică seară, într-o emisiune la România TV, că acest tip de acțiune al șefului statului "poate să reprezinte un atac la siguranța națională".

"Eu nu l-am văzut vreodată pe președintele României să facă apel la calm. Președintele a incitat și la proteste în permanență, a fost și în piață de mai multe ori, prin toate declarațiile pe care le face incită la violență, enervează foarte mult, vrea să transmită un sentiment de nesiguranță. Eu am spus că acest tip de acțiune poate să reprezinte un atac la siguranța națională, pentru că, în momentul în care transmiți date inexacte, transmiți mesajul că în România economia nu merge bine, în România salariile nu se plătesc, că obiectivele din programul de guvernare nu se îndeplinesc, că este instabilitate politică, că Guvernul este instabil, există riscul ca anumite investiții care ar trebui să vină în România nu mai vin pentru că îl aud pe șeful statului", a afirmat Dragnea la România TV.

Liderul social-democrat susține că nu se află în război cu șeful statului și că nici nu a inițiat vreodată un conflict cu acesta. În schimb, el a reiterat ideea că va riposta la orice declarație sau acțiune ostilă din partea lui Klaus Iohannis sau a celor care îl susțin. Dragnea s-a declarat convins că rezultatele guvernării PSD vor fi resimțite în scurt timp, iar acest fapt generează temeri președintelui țării.

"Există o temere din ce în ce mai mare, o teamă din ce în ce mai mare, o supărare din ce în ce mai mare generată de faptul că, în scurt timp, adevărul economic, adevărul social, adevărul fiscal va ieși atât de mult în evidență încât toate aceste minciuni nu vor mai putea fi folosite pentru a manipula oameni și încearcă să facă orice pentru ca guvernarea să fie blocată, acțiunile din parlament să fie fie blocate și folosesc orice mijloace", a adăugat Liviu Dragnea.

Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 0.6963 secunde