Liviu Dragnea anunță un proiect de lege CONTROVERSAT: PEDEPSE pentru defăimarea României

323
1
Liviu Dragnea anunță un proiect de lege CONTROVERSAT: PEDEPSE pentru defăimarea României - organizatiapsddoljsustinementine-1520885735.jpg
Președintele PSD, Liviu Dragnea, susține că este nevoie de un proiect de lege care să îi pedepsească într-un fel pe cei care defăimează România. Liviu Dragnea a dat exemplul Monicăi Macovei și a explicat că deși fiecare are dreptul la liberă exprimare, atunci când țara pierde ceva ca urmare a defăimării trebuie să avem o lege care sancționează aceste lucruri, scrie stiripesurse.ro

"Sunt mulți cei care defăimează România, atât în țară, cât și la Bruxelles, cum face Monica Macovei. Spun minciuni despre această țară și de fiecare dată când acest lucru se întâmplă, România pierde ceva.

Trebuie să facem o lege care să dea dreptul statului român să corecteze aceste lucruri. Cred că ar fi incorect să nu existe o astfel de lege. Vă pare bine ca despre țara noastră să se spună minciuni și să fie defăimată. Eu nu vorbesc de infracțiune, dar ceva trebuie să fie.

Toți avem dreptul la libera exprimare, dar când tragi linia la apelul de seară, România pierde ceva", a declarat Liviu Dragnea, la România TV.


Comentează știrea

Acest Liviu Dragnea
13 martie 2018
Un bolsevic modern.Un Putin mai mic

Este un politruc cu o evidenta orientare stalinist-bolsevica.Am prins vremurile alea.Nu exista niciun dubiu.Si atunci se vorbea despre defaimarea tarii.Daca mai exista oameni cu capul pe umeri in partid ar face bine sa-l inlature pasnic pe acest bolsevic periculos si cam singuartic, deocamdata.Dregnea imi aduce aminte de Mazare.Intre Mazare si Dragnea exista oarece asemanari de unde se explica simpatia unuia fata de celalalt.Si unul si altul au grave tulbutrari de personalitate.Amandoi sunt narcisisti.Amandoi sunt obsedati de putere.Amandoi cred in sinea lor ca sunt trimisii Domnului in Romania.Si unul si altul se simt bine cand sunt ovationati de multime.Amintiti-va de spectacolele de la Mamaia unde Mazare se aseza singur in centrul atentiei maselor.Amintiti-va si de recentul congres PSD unde Dragnea,excitat nervos a cerut participantilor din sala sa fie confirmat ca lider suprem.Au urmat aplauze prelungite in sala,dupa cum stiti.Gurele rele spun ca Mazare avea orgasm in multime.De aici si dragostea lui pentru spectacolele stradale de la Mamaia unde el era actorul principal asezat in centrul atentiei.Oameni bolnavi ajung la putere.Societatea nu poate sa-i inlature.De fapt,orice roman poarta in ranita lui un baston de ceausel.Ceausescu era putin mai retinul si chiar mai modest,va spun sincer.Daca as avea de ales intre Dragnea si Ceausescu, l-as alege pe Ceausescu.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3677 secunde