LIVE TEXT - Ludovic Orban și-a prezentat moţiunea "Forţa Dreptei" în fața liberalilor din Constanța

1023
LIVE TEXT  - Ludovic Orban și-a prezentat moţiunea
Președintele PNL, Ludovic Orban, se află, în aceste momente, la sediul Filialei Constanța a Partidului Național Liberal din bulevardul Ferdinand, nr. 49, unde își prezintă moțiunea ,,Forța Dreptei” cu care candidează pentru un nou mandat.


Bogdan Hutuca: "Astazi am avut convocat un comitet județean. Am avut plăcerea sa il avem invitat pe domnul Ludovic Orban. Ne aflam în campanie interna iar prezenta domnului Orban a fost pentru a prezenta motiunea "Forta Dreptei"


Ludovic Orban: "Nu comentez ce spune domnul Citu. El este premier din partea PNL și sa nu uite ca a avut parte de susținere din partea mea. Il rog sa nu ma mai atace".


Ludovic Orban: "Trebuie găsite niste soluții de fond pentru a reduce facturile. Trebuie sa ne asiguram necesarul de gaz pe perioada iernii. Gazprom a crescut prețul cu peste 300 la suta. Trebuie o grija speciala pentru cei care se încălzesc cu lemne. Pe lângă consumatorul casnic avem problema consumatorului economic. Guvernul cand a adoptat proiectul de lege privind consumatorul, termenul era 1 septembrie 2022. Cine a adoptat acest program nu poate vorbi despre urgenta acestui act normativ."


Ludovic Orban: "CNI care este un actor important care finanțează investitii importante în dezvoltarea locala, are peste 4000 de proiecte care s-au aprobat. Soluția pe care o susțin este ca pentru proiectele sub o anumita valoare sa se îndrepte licitațiile către UAT-uri"



Ludovic Orban: "Ca un om responsabil care a garantat 4 ani de pace, obiectivul meu este soluționarea cat mai rapida a acestei crize si refacerea coaliției. Este singura soluție onorabila pentru noi. Sper sa nu se ia nicio decizie care sa pună nu numai PNL în postura de prizonier al PSD. Romania nu trebuie sa fie condusa de PSD"


Ludovic Orban: "Nu stiu de ce Iohannis dorește îndepărtarea mea de la sefia PNL. Eu mi am anuntat candidatura dupa mai multe consultări si imi duc la capăt campania cu demnitate. Cei care decid sunt membrii PNL. Comunic cu președintele Klaus Iohannis."
Ludovic Orban: "Domnul Chitac a plecat trântind usa din PNL. Nu m-a tratat asa cum ar trebui. Cu toate acestea, eu am păstrat legatura cu dansul si am spus ca atata timp cât nu va trece de partea PSD este binevenit în PNL"


Ludovic Orban: "Dupa ce voi castiga, acest război se va termina. Am fost atacat si umilit. Am preferat sa tac. Este o competiție în care unii care s-au plasat de partea lui Citu, isi imagineaza ca daca eu voi castiga ii voi demite"


Ludovic Orban: "Premierul poate rămâne agățat de sprijinul PSD, sa demisioneze sau sa treaca o moțiune de cenzura împotriva propriului sau guvern. Cei de la USR recunosc toate negocierile care au fost făcute."


Ludovic Orban: "Poziția miniștrilor USR care au demisionat este politică. Aceasta poziție a fost determinata de unele decizii care au fost luate de premier. Decizia de revocare a ministrului Justiției mi-a fost comunicata de premier prin sms."


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.5004 secunde