LIVE TEXT / Consiliul Local al municipiului Constanţa este convocat în şedinţă extraordinară

351
LIVE TEXT / Consiliul Local al municipiului Constanţa este convocat în şedinţă extraordinară - clm1-1634115943.jpg
Consiliul Local al municipiului Constanţa este la această oră convocat în şedinţă extraordinară. Pe ordinea de zi se află 10 proiecte care vor fi dezbătute şi apoi votate de către consilierii locali. La şedinţă sunt prezenţi 27 de consilieri locali. Vă prezentăm mai jos proiectele aflate pe ordinea de zi.


Proiect de hotărâre privind aprobarea prețului local al energiei termice furnizată de către Societatea Termoficare Constanța SRL în municipiul Constanța începând cu data de 01.09.2021. Proiectul a trecut cu 19 voturi pentru şi 8 voturi împotrivă.


„Grupul PSD va vota împotriva acestui proiect și solicităm revenirea de urgență a acestuia. Sper că cei de la PNL și USR își vor da seama că avem nevoie de plafonarea prețurilor pentru a putea veni în sprijinul românilor. Cred că este extrem de important ca acest tarif să fie decis după această plafonare”, a declarat consilierul PSD, Costin Răsăuţeanu.


Proiect de hotărâre privind modificarea art. 7.5 din Contractul de delegare a gestiunii serviciului public de alimentare cu energie termică a municipiului Constanța nr. 116750/10.06.2021 aprobat prin HCL nr. 49/26.02.2021. Proiectul a trecut cu 19 voturi pentru şi 8 împotrivă.


Proiect de hotărâre privind stabilirea prețului local pentru populație al energiei termice furnizată de către Societatea Termoficare Constanța SRL și a subvenției unitare acordată populației pentru perioada 01.11.2021-31.03.2022, în municipiul Constanța. Proiectul a fost adoptat cu 19 voturi pentru şi 8 abţineri.


Proiect de hotărâre privind aprobarea Studiului de fezabilitate „Reabilitarea rețelelor de termoficare din municipiul Constanța – etapa III” și a indicatorilor tehnico-economici aferenți investiției propuse. Proiectul a fost adoptat cu 27 de voturi pentru.


Proiect de hotărâre pentru aprobarea planului anual de evoluție al tarifelor, corespunzător documentației tehnico-economice aprobate Studiu de fezabilitate „Reabilitarea rețelelor de termoficare din municipiul Constanța – etapa III”, pentru perioada 2021-2040. Proiectul a fost adoptat cu 27 de voturi pentru.


Proiect de hotărâre privind aprobarea studiului de fezabilitate și a principalilor indicatori tehnico-economici pentru obiectivul de investiții „Complex sportiv Constanța”. Proiectul a fost adoptat cu 26 de voturi pentru.


Proiect de hotărâre pentru modificarea HCL nr. 98/2019 privind aprobarea documentației de avizare a lucrărilor de intervenție și a principalilor indicatori tehnico-economici pentru obiectivul de investiții „Îmbunătățirea mobilității în municipiul Constanța, zona Bd. 1 Mai – Șoseaua Mangaliei”. Proiectul a fost adoptat cu 27 de voturi pentru.


Proiect de hotărâre privind aprobarea unor măsuri pentru implementarea procesului de bugetare participativă la nivelul municipiului Constanța. Proiectul a fost adoptat cu 19 voturi pentru şi 8 împotrivă.


Proiect de hotărâre privind aprobarea necesității și oportunității amplasării de echipamente pentru exerciții fizice, inclusiv de tip calisthenics, în parcurile din municipiul Constanța, domeniul public al acestuia. Proiectul a fost adoptat cu 19 voturi pentru şi 8 împotrivă.


Proiect de hotărâre privind dezmembrarea (apartamentarea) și ieșirea din indiviziune a imobilului situat în municipiul Constanța,str. General Manu nr. 32, în vederea înscrierii în cartea funciară. Proiectul a fost adoptat cu 27 de voturi pentru.














Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3312 secunde